fbpx

Το μεταπτυχιακό στη δημόσια υγεία του ΤΕΠΑΚ είναι πλέον πιστοποιημένο διεθνώς!

Το Διεθνές Ινστιτούτο Κύπρου για την Περιβαλλοντική και Δημόσια Υγεία (CII) του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσφατη (Μάρτιος 2018) πιστοποίηση προγράμματος σπουδών του μεταπτυχιακού στη Δημόσια Υγεία από τον Πανευρωπαϊκό Οργανισμό Πιστοποίησης Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Δημόσιας Υγείας (Agency for Public Health Education Accreditation, APHEA).

Ο Οργανισμός APHEA είναι ο καθ’όλα αρμόδιος διεθνής οργανισμός πιστοποίησης προγραμμάτων δημόσιας υγείας που προσφέρονται σε πανεπιστήμια της Ευρώπης. Το ΜΡΗ του CII είναι διαπιστευμένο και σε εθνικό επίπεδο από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙ.Π.Α.Ε) της Κύπρου.

Tο 14-μηνο Master of Public Health (MPH) προσφέρει δυο εξειδικεύσεις, είτε στην Περιβαλλοντική Υγεία ή στην Επιδημιολογία και Βιοστατιστική. Το MPH έχει σχεδιαστεί με πρωταρχικό στόχο την υλοποίηση ενός κορυφαίου επιπέδου εκπαιδευτικού προγράμματος που να συνάδει με τις νέες προκλήσεις και ανάγκες του νέου Γενικού Συστήματος Υγείας.

Το νέο πρόγραμμα MPH του CII έχει οικοδομηθεί στη βάση της εμπειρίας των >10 χρόνων σύνδεσης του Ινστιτούτου με τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ για τους επαγγελματίες δημόσιας υγείας της Κύπρου αλλά και για τον περιφερειακό χώρο της ανατολικής Μεσογείου.

Το MPH προσφέρεται εξ’ ολοκλήρου στα αγγλικά, και βασίζεται σε ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα σπουδών που διδάσκεται από καθηγητές του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου και άλλων κορυφαίων σχολών δημόσιας υγείας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 90 ECTS και μπορεί να ολοκληρωθεί είτε σε 14 μήνες (Σεπτέμβριος έως τέλη Οκτωβρίου του επόμενου έτους) είτε part-time για περίοδο 26 μηνών. Οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν άμεσα και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 31η Μαρτίου 2018.

Το Διεθνές Ινστιτούτο Περιβαλλοντικής και Δημόσιας Υγείας Κύπρου είναι μέλος του Association of Schools of Public Health in the European Region (ASPHER).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα MPH, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.cut.ac.cy/cii/

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending