Αυτές ήταν οι κύριες απορίες που είχαμε όλοι για τους δασκάλους μας στο σχολείo!

Φοιτητής Δημοτικής Εκπαίδευσης, Πανεπιστήμιο Κύπρου
sabah.com.tr

Επεράσαν τα χρόνια, ετέλειωσες ή τελειώνεις τις σπουδές… Κάμνεις ένα μικρό flashback στην παιδική σου ηλικία τζιαι στο σχολείο.

Θυμάσαι τον/την δάσκαλο/α που σου έκαμνε μάθημα; Σίουρα είχες απορίες και σκέψεις που πάντα ήθελες να ρωτήσεις (και στο τέλος εμετάνιωνες)!

Πάμε να δούμε τι εσκέφτεσουν μάλλον κι εσύ για τον/τη δάσκαλο/α σου:

 

1Γάμος – Σχέση

Είσσιες δασκάλα ή δάσκαλο μοντέρνο, ωραία/ο τζιαι ελάτρευκες τους; Η απορίες σου ήταν: “Λαλείς να έσσιει σχέση; Εν παντρεμένος/η;”

“Γίνεται να περιμένει λίον να μεγαλώσω; Είμαι ερωτευμένος/η μαζί του/της!”

2Σπίτι

pinterest.com

Άμαν εσχόλανες που το σχολείο τζιαι έβλεπες τον/την δάσκαλο/α σου να φεύκει, ελάλες που μέσα σου: “Τωρά εν να πάει σπίτι; Πώς εν το σπίτι του/της άραγε; Εν μεγάλο; Πού μεινίσκει; Άραγε μεινίσκει κοντά που το σχολείο;

3Γνώσεις

Πολλές φορές, καθώς εκάθεσουν στην τάξη τζιαι εβαρκέσουν, ελάλες που μέσα σου: “Τούτα ούλλα που μας λαλεί πώς τα θυμάται; Πώς μπορεί να τα λαλεί τζιαι να εν τόσο σίουρος/η για ούλλα;

4Ηλικία

neatoday.org

Η ηλικία των δασκάλων σου ήταν ένα από τα θέματα που σε απασχολούσαν – πε την αλήθκεια. Εκάθεστουν με τους συμμαθητές σου τζιαι υπολογίζατε πόσο χρονών ένει:

“Άραγε εν πιο μεγάλος/η που τον παπά τζιαι τη μάμα μου;”

5Γράμματα

Καθώς ήσουν στο μάθημα τζιαι ήθελες να αντιγράψεις ότι έγραφε στον πίνακα ο κάθε δάσκαλος σου, εσκέφτεσουν:

Τι ωραία γράμματα που κάμνει… Πώς μπορεί τζιαι γράφει στο πίνακα που εν έσσιει γραμμές; Εγώ δαμέ στο τετράδιο για να γράψω ίσια θέλω φάδιν!

Έκανες κι εσύ αυτές τις σκέψεις; Γράψε μας τι άλλο σκεφτόσουν στα comments!