fbpx

Χορταστικό θέαμα πρόσφεραν Πανεπιστήμιο Κύπρου και Ευρωπαϊκό!

Ένα απολαυστικό παιχνίδι από κάθε άποψη έγινε ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Φούτσαλ Αντρών. Νικητής, πέρα από όλους όσους είχαμε την τύχη να δούμε το ματς, ήταν το Ευρωπαϊκό με 5-9.

Με το σφύριγμα της έναρξης του ματς φάνηκε πως θα βλέπαμε μεγάλο παιχνίδι, αφού μόλις στο 2′ άνοιξε το σκορ για το Πανεπιστήμιο Κύπρου ο Κωνσταντίνος Παυλίδης.

Από ‘κει και πέρα, οι φιλοξενούμενοι του Ευρωπαϊκού ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα με σκοπό τη γρήγορη ισοφάριση με τους μαυρόασπρους όμως του Αντρέα Καλλινίκου να είναι πάντα επικίνδυνοι στην αντεπίθεση.

Ένα τρίλεπτο (15′-18′) χρειάστηκαν οι πορτοκαλί για να φέρουν τούμπα το ματς, χάρη σε 2 τέρματα των Κωνσταντίνου Ιακώβου και Γιώργου Κρέκου. Ο Ευάγγελος Κασαπάκης ισοφάρισε (2-2) για τους γηπεδούχους στο 20′ με τα τέρματα να πέφτουν πλέον βροχή.

Στο 22′ ο Αχιλλέας Κωνσταντινίδης έκανε το 2-3 για το Ευρωπαϊκό με τον Κασαπάκη να ισοφαρίζει εκ νέου (3-3) στο τελευταίο λεπτό του Α’ ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα του Β’ ημιχρόνου οι φουτσαλιστές του Φρίξου Πιερή ήταν καταιγιστικοί! Παίζοντας με flying goalkeeper έκλεισαν το Πανεπιστήμιο Κύπρου στα καρέ του και σημείωσαν 4 τέρματα μέσα σε 8 λεπτά (27′-35′). Δράστες ήταν οι Γιώργος Κρέκος (2), Κυριάκος Στυλιανού και Αθανάσιος Αγγελή φέρνοντας το σκορ στο 3-7.

Στο 37′ ο Κασαπάκης μείωσε για το Πανεπιστήμιο Κύπρου σε 4-7 ολοκληρώνοντας χατ-τρικ (χατ-τρικ πέτυχε και ο Κρέκος για το Ευρωπαϊκό), πριν κάνει το 4-8 ο Αγγελή με το 2ο προσωπικό του τέρμα. Στο 42′ ο Νίκος Γιατρού μείωσε εκ νέου για τους γηπεδούχους (5-8) με τον Κωνσταντίνο Ιακώβου (2ο προσωπικό τέρμα) να γράφει το τελικό 5-9 στο 44′.

Με τη νίκη του αυτή το Ευρωπαϊκό μετρά 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ για το Πανεπιστήμιο Κύπρου αυτή ήταν η 3η ήττα σε 3 αγώνες.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Πολυκάρπου Π., Κακουλής Σ., Ππούνας Στ., Παπαντωνίου Α., Παυλίδης Κ., Κασαπάκης Ε., Γιατρού Ν., Μαχαιρίδης Β., Υμυτός Κ.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Σάββα Στ., Σάββα Ελ., Χατζηβασίλης Γρ., Ιακώβου Κ., Χατζηβασίλης Αλ., Χαναππάς Ν., Χριστοφόρου Μ., Καλαϊτζίδης Ν., Κρέκος Γ., Κωνσταντινίδης Αχ., Αγγελή Α., Στυλιανού Κ.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending