fbpx

Αυτοί είναι οι τρόποι να στέλνεις φωτογραφίες χωρίς να αλλοιώνεται η ποιότητα!

Πας κι εσύ για ένα καφέ με τους φίλους σου, για φαγητό, μια εκδρομή και βγάζετε φωτογραφίες, πολλές φωτογραφίες; Συνήθως υπάρχει ένας από την παρέα που αναλαμβάνει χρέη φωτογράφου επειδή πολύ απλά, έχει το κινητό με την καλύτερη ανάλυση στην κάμερα.

Αυτές οι φωτογραφίες κάπως πρέπει να περάσουν στα χέρια και των υπόλοιπων, μέσα στην παρέα και ίσως να δημοσιοποιηθούν αργότερα στα διάφορα Social Media.

Πολλές εφαρμογές δεν κρατάνε όμως την αρχική ποιότητα της φωτογραφίας και την αλλοιώνουν.

Δες παρακάτω 4 εύκολους τρόπους να στέλνεις εικόνες χωρίς να αλλοιώνεται η ποιότητα τους!

1
Bluetooth

Τώρα θα μου πεις “Μας φώτισες” και με το δίκιο σου. Έλα όμως που δεν είναι το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό.

Έχουμε συνηθίσει να στέλνουμε εικόνες με διάφορες εφαρμογές που χρησιμοποιούμε καθημερινά και ξεχνάμε το Bluetooth.

Το Bluetooth, όπως πολύ πιθανόν γνωρίζεις, δεν χρειάζεται σύνδεση στο διαδίκτυο και δεν αλλοιώνει καθόλου την ποιότητα των φωτογραφιών.

2
Whatsapp

Αν δεν το έχεις εγκατεστημένο στο κινητό σου καιρός είναι να το κάνεις. Το Whatsapp είναι ένα από τα δημοφιλέστερα “μέσα κοινωνιης δκτύωσης”. Στο Whatsapp δημιουργείς λογαριασμό με τον αριθμό του κινητού σου – δηλαδή δεν χρειάζεσαι email ή κωδικό.

Εκτός από πολύ πρακτικός τρόπος συνομιλίας, όταν στέλνεις φωτογραφίες μέσω Whatsapp να είσαι σίγουρος ότι οι φωτογραφίες σου θα κρατάνε την ποιότητα τους. Download it and enjoy λοιπόν!

3
Email

Ίσως σου ακούγεται λίγο παράξενο και λίγο… επίσημο; Συνήθως στέλνουμε email στους καθηγητές μας τις εργασίες μας, ή θα ανταλλάζουμε αρχεία με συναδέλφους μας. Έλα όμως που το email μπορεί να σου φανεί χρήσιμο όταν θέλεις να στείλεις φωτογραφίες χωρίς αυτές να αλλοιωθούν.

Καλό είναι να έχεις εγκατεστημένη την εφαρμογή του email που χρησιμοποιείς στο κινητό σου. Είναι πολύ πιο εύκολο από το να μπαίνεις κάθε φορά από το Safari ή το Google.

Αφού εγκαταστήσεις την εφαρμογή στο κινητό σου, βρες τις φωτογραφίες που θέλεις να στείλεις και στη συνέχεια ακολούθησε την ίδια διαδικασία, όπως όταν στέλνεις κανονικά αρχείο.

4
OneDrive, Goolge drive ή Dropbox

socialreport.com

Τα OneDrive, GoogleDrive και Dropbox σου προσφέρουν online αποθηκευτικό χώρο δωρεάν. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να έχεις ένα email για εκείνο που θα επιλέξεις να χρησιμοποιήσεις.

Σήμερα είναι απίστευτα χρήσιμα εργαλεία, τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στην επαγγελματική, αφού μπορείς εύκολα και γρήγορα να μοιράζεσαι αρχεία με τους συναδέλφους σου. Δεν χρειάζεται να φορτώνεις το κινητό σου ή τον υπολογιστή σου με άπειρες εικόνες, αν και καλό είναι να τις έχεις πάντα αποθηκευμένες και σε ένα σκληρό δίσκο.

Τα πιο πάνω υπάρχουν διαθέσιμα και σε εφαρμογές για τα κινητά. Αν θέλεις να στείλεις μια εικόνα απλά αντιγράφεις και στέλνεις το σύνδεσμο (link).

Αν τώρα θέλεις να στείλεις πολλές εικόνες, θα σε συμβούλευα να δημιουργήσεις ένα φάκελο και έπειτα να στείλεις το σύνδεσμο του φακέλου. Το άτομο που θα λάβει τις εικόνες θα μπορεί να τις κατεβάσει, διασφαλίζοντας ότι η ποιότητα θα παραμείνει αναλλοίωτη.

Ελπίζω να σ’ έχω βοηθήσει και την επόμενη φορά που θα στείλεις μια φωτογραφία να μπορείς να το κάνεις εύκολα, γρήγορα και με άριστη ποιότητα!

Εσύ πώς ανταλλάζεις φωτογραφίες συνήθως; Θα χρησιμοποιήσεις κάποιον από τους πιο πάνω τρόπους;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending