fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Στο σημερινό post ξεχώρισα 3 πολύ stylish street style outfits από αναγνώστριές μας. Aυτό που κάνει την κάθε φωτογραφία ξεχωριστή είναι και το concept της αλλά και το background που επέλεξαν για να φωτογραφηθούν.

Απλώς θέλω να σας πω σε αυτό το σημείο, πόσο πολύ μας αρέσει να βλέπουμε τα δικά σας looks γιατί μας δίνετε έμπνευση για να δημιουργούμε νέα άρθρα! Μπράβο σας!

Μην ξεχνάς ότι μπορούμε να εντοπίσουμε και το δικό σου fashionable outfit! Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας κάνεις tag στις φωτογραφίες σου ή να χρησιμοποιήσεις το hashtag #studentlifetrends. Βέβαια αν είναι κλειδωμένο το profile σου στο Instagram τότε δε θα μπορούμε να δούμε τη δική σου φωτογραφία! Η φωτογραφία σου να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμη!

Δες εδώ ποιοι ξεχώρισαν:

1
Κορίνα Σύφουνα (Instagram: corinasifouna)

Η Κορίνα έχει δημιουργήσει ένα πολύ chic outfit το οποίο δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Συνδύασε πολύ όμορφα το απλό μαύρο ζιβάγκο της, με cropped jeans και ankle boots.

Αυτό όμως που ξεχωρίζει στο συγκεκριμένο outfit είναι η εντυπωσιακή μπεζ γούνα. Τέλος, τα cat eye sunglasses είναι αυτά που ολοκλήρωσαν το fashionable look της.

2
Άννα Μαρία (Instagram: annamariia.p)

Η Άννα Μαρία έχει δημιουργήσει ένα πολύ ωραίο και girly outfit με την denim φούστα της. Το γκρίζο oversized πουλόβερ της μέσα από τη φούστα και τα άσπρα sneakers της είναι αυτά που κάνουν πιο stylish το look της!

Βέβαια και το background της φωτογραφίας είναι πολύ ανοιξιάτικο και ωραίο και κάνει το outfit της ακόμα πιο ξεχωριστό!

3
Σοφία Νικολάου (Instagram: sofianic)

Η Σοφία έχει δημιουργήσει ένα καταπληκτικό girly outfit! Συνδύασε ένα υπέροχο μαύρο πουλόβερ με διακριτικές άσπρες λεπτομέρειες στα μανίκια και στον λαιμό, με μαύρη denim φούστα. Με αυτό τον τρόπο παραμένει cozy και stylish τις κρύες μέρες της άνοιξης.

Επίσης μου άρεσαν πολύ οι τόνοι που χρησιμοποίησε στο μακιγιάζ της. Τέλος, η μαύρη belt bag της, όπως και ο μπερές ήταν τα αξεσουάρ που ολοκλήρωσαν το look της!

Σας ευχαριστούμε!

Συνεχίστε να μας κάνετε tag στο Instagram ή
να βάζετε το hashtag #studentlifetrends!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending