fbpx

Μπήκε με το δεξί το Ευρωπαϊκό στο βόλεϊ γυναικών!

Ιδανικό ποδαρικό έκανε στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Βόλεϊ Γυναικών το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου αφού επιβλήθηκε στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Πανεπιστημίου Κύπρου με 3-0 σετ.

Από το ζέσταμα ακόμα των 2 ομάδων φάνηκε πως θα βλέπαμε όμορφο παιχνίδι με τις πετοσφαιρίστριες των 2 Πανεπιστημίων να έχουν πολύ όρεξη.

Το πρώτο σετ ξεκίνησε με τις 2 ομάδες κοντά στο σκορ. Μετά τους πρώτους αναγνωριστικούς πόντους όμως οι γηπεδούχες του Ευρωπαϊκού έχτισαν μια διαφορά που ήταν αρκετή για να τους χαρίσει το σετ (25-15).

Με αέρα μπήκε στο 2ο σετ το Ευρωπαϊκό με το Πανεπιστήμιο Κύπρου, από την άλλη, να φαίνεται επηρεασμένο από τον τρόπο που κύλησε το 1ο σετ. Κάπως έτσι, η γηπεδούχος έκανε το 2-0 σετ (25-16), παίρνοντας ισχυρό προβάδισμα νίκης.

Το τρίτο σετ ήταν πραγματικό ντέρμπι, αφού αφενός ήταν η τελευταία ευκαιρία των φιλοξενουμένων για να μείνουν στο παιχνίδι και αφετέρου ήταν η ευκαιρία του Ευρωπαϊκού να “κλειδώσει” τη νίκη.

Οι 2 ομάδες πήγαιναν κυριολεκτικά πόντο – πόντο. Κάθε πόντος ήταν πραγματική μάχη με αποτέλεσμα να δούμε μερικά εξαιρετικά ράλι από τις πετοσφαιρίστριες των 2 Πανεπιστημίων.

Τελικά, πιο ψύχραιμες φάνηκαν στους κρίσιμους πόντους οι γηπεδούχες παίρνοντας και το 3ο σετ (26-24) και συνάμα τη νίκη.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Κουτουμπά Ε., Παπαδοπούλου Μ., Παραδεισιώτη Ε., Χριστοφή Ν., Ιωάννου Σ., Χριστοδούλου Χ., Χριστοδούλου Α., Χαραλάμπους Β., Μαραγκού Γ., Καφίλη Μ., Οικονόμου Ζ., Κοβαλένκο Σ.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Λαμπάσκη Δ., Δημητρίου Κ., Μαραγκού Ε., Χατζηκωστή Δ., Γεωργίου Π., Εξαδάχτυλου Γ., Πέτρου Ε., Μαραγκού Χ., Γεωργίου Θ., Λιάτσου Α., Εξαδάχτυλου Φ.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending