fbpx

CIIM Mentorship Series: “Πώς να πετυχαίνεις σε κάθε Interview για δουλειά”!

Τα CIIM’s Mentorship Series αποτελεί σημαντική προσθήκη στο portfolio του CIIM, που προσφέρει επαγγελματική ανάπτυξη μέσω διαδραστικών πρακτικών εργαστηρίων.

Όλα τα εργαστήρια είναι ανοικτά και με δωρεάν είσοδο στο κοινό.


Το πρώτο workshop θα γίνει στις 22 Μαρτίου 2018 στο CIIM Λεμεσού στις: 6:30 μ.μ. – 8:00 μ.μ. Κάνε αίτηση εδώ!

Πώς να πετυχαίνεις σε κάθε Interview για δουλειά;

Στόχος αυτού του διαδραστικού εργαστηρίου είναι να διδάξει στους συμμετέχοντες τεχνικές, στρατηγικές και την τέχνη μιας επιτυχημένης συνέντευξης για πρόσληψη.

Κύριος στόχος είναι να δοθεί η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να αξιολογήσουν τον πιο επιτυχημένο τρόπο ανταπόκρισης σε ερωτήσεις, να προετοιμαστούν για αποτελεσματικές συνεντεύξεις για μια θέση εργασίας, να περιγράψουν μερικές από τις σημαντικότερες δεξιότητες συνέντευξης και να κατανοήσουν τις παγίδες όσων πηγαίνουν σε συνεντεύξεις και δεν είναι καλά προετοιμασμένοι.

Επακόλουθα από αυτό το διαδραστικό εργαστήριο:

  • Θα μάθεις τεχνικές, στρατηγικές και την τέχνη μιας επιτυχημένης συνέντευξης για εργασία.
  • Θα διδαχθεί ο πιο επιτυχημένος τρόπος απάντησης σε ερωτήσεις.
  • Θα προετοιμαστείς για αποτελεσματικές συνεντεύξεις, για να περιγράψεις μερικές από τις σημαντικότερες δεξιότητες συνέντευξης και να κατανοήσεις τις παγίδες όσων πηγαίνουν σε συνεντεύξεις που δεν είναι καλά προετοιμασμένοι.
  • Θα συζητήσεις με τους Μέντορες ποιοι ερευνητές αναζητούν πραγματικά και πώς να συνδέσεις την προσδοκία σου με την πραγματικότητα.
  • Θα συζητηθούν επίσης οι παράγοντες που έδειξαν οι έρευνες πώς εντυπωσιάζονται οι εργοδότες, κατανοώντας τους βασικούς παράγοντες που απογοητεύουν τους εργοδότες και ποιος είναι ο τρόπος αποφυγής τους.
  • Θα συζητηθεί η συσχέτιση των απαιτήσεων συνέντευξης με τις δεξιότητες του καθενός. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να εντυπωσιάσουν τα «πρώτα σημαντικά 90 δευτερόλεπτα» και να αυξήσουν την αυτοπεποίθηση τους.
  • Θα ακούσεις κατευθυντήριες γραμμές επικοινωνίας που εντυπωσιάζουν τους εργοδότες, καθώς και συμβουλές για τη γλώσσα του σώματος.
  • Θα δοθεί έμφαση στην κατανόηση των δυνατοτήτων και των πεδίων ανάπτυξης του ατόμου και στον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να βασιστούμε στα δυνατά σημεία, που επικεντρώνονται στις ενεργητικές δεξιότητες ακρόασης και στον τρόπο με τον οποίο ν’ απαντούμε με αυτοπεποίθηση τις δύσκολες ερωτήσεις.
  • Θα μάθεις πώς να (προ)σχεδιάζεις τις απαντήσεις σου και πώς να απαντάς στις ερωτήσεις με βεβαιότητα και αυτοπεποίθηση. Θα συζητηθούν επίσης οι απαντήσεις σε τυποποιημένες ερωτήσεις συνέντευξης.

Οι Μέντορες σε αυτή την πρώτη σειρά εργαστηρίων είναι 3 έμπειρες και αξιόπιστες σύμβουλοι:

  • Κα. Pagona Liggou, Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού, Τσιμεντοποιεία Βασιλικού
  • Κα. Debbie Hadjisocratous, Εργοδότης και Επιχειρηματίας
  • Δρ. Olga Kandinskaia, Διευθυντής προγράμματος MBM, CIIM

Για να κρατήσεις τη θέση σου, συμπλήρωσε τη σχετική φόρμα εδώ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending