fbpx

Με οκτάρα διπλασίασε τις νίκες του το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας!

Παιχνίδι με μπόλικο θέαμα ήταν αυτό ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Φούτσαλ Γυναικών. Νικήτρια αναδείχθηκε η φιλοξενούμενη ομάδα με το εντυπωσιακό 3-8.

Εντυπωσιακά ξεκίνησε τον αγώνα το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αφού μέχρι το 9′ ήταν μπροστά με 0-3 χάρη σε τέρματα των Τουμπή (3′), Κιρκίνη (6′) και Πελοπίδα (9′).

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου, που ξαφνιάστηκε από το δυναμικό μπάσιμο στο ματς από τις φουτσαλίστριες του Μάριου Γιαξή, προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά ήταν οι φιλοξενούμενες που χάρη σε άλλα 2 τέρματα των Πελοπίδα (15′) και Τουμπή (16′).

Οι γηπεδούχες του Αντρέα Καλλινίκου ανέβασαν ρυθμούς και παρά το εις βάρος τους σκορ προσπάθησαν να ξαναμπούν στο ματς και μείωσαν με την Αναστάση στο 23′ (1-5), αποτέλεσμα που σημάδεψε τις προσπάθειες των 2 ομάδων στο Α’ μέρος.

Με στόχο να “σκοτώσει” το παιχνίδι μπήκε στο Β’ ημίχρονο το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, ενώ το Πανεπιστήμιο Κύπρου, από την πλευρά του, φαινόταν αποφασισμένο να παλέψει μέχρι το τέλος, όπως κάνει σε κάθε παιχνίδι. Το 1-6 ήρθε στο 30′ από την Πελοπίδα για να ακολουθήσουν 3 τέρματα σε 3 λεπτά (37′-39′).

Η Κιρκίνη έκανε το 1-7 αρχικά, για να ακολουθήσουν 2 κολλητά τέρματα από το Πανεπιστήμιο Κύπρου με τις Κατερίνα Παναγιώτου και Γιάννη μαζεύοντας το σκορ στο 3-7. Στο 41′ η Πελοπίδα με το 4ο προσωπικό της τέρμα (MVP του παιχνιδιού) “έγραψε” το τελικό 3-8.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Γιάννη Μ., Παναγιώτου Κ., Ψυχογιουδάκη Ε., Ιωαννίδη Β., Παναγιώτου Α., Ρουσιά Α., Αναστάση Γ.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Πελοπίδα Α., Τουμπή Ε., Κιρκίνη Α., Καλιάνου Χ., Κυριάκου Σ., Βικτόροβα Β., Βασιλάκη Μ., Παπαδόπουλου Δ.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending