fbpx

Aphrodite: Η μαθητική επιχείρηση του Λυκείου Δασούπολης που αξίζει να στηρίξεις!

 Η επιχείρηση, αποτελείται απο 11 μαθητές του Λυκείου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ Δασούπολη και δημιουργήθηκε στα πλαίσια του διαγωνισμού Junior Achievement.

Πηγή έμπνευσης του ονόματος της επιχείρησης αποτέλεσε η θεά Αφροδίτη. Σύμφωνα λοιπόν με τον μύθο, η Αφροδίτη ήταν η θεά της ομορφιάς και γεννήθηκε σε μια ακτή της Πάφου στην Κύπρο, πιο συγκεκριμένα στην Πέτρα του Ρωμιού.

Από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα, η ανάγκη για ολοκληρωμένη φροντίδα και περιποίηση καθίσταται επιτακτική. Στόχος λοιπόν είναι να προωθήσει στην αγορά μια σειρά από προϊόντα περιποίησης.

Τα προϊόντα τα οποία παρέχει η επιχείρησή είναι: lip scrubs, body scrubs, lip balms, soap bars και ενυδατικό σπρέι προσώπου-σώματος.

Σύμφωνα με έρευνες, η συσσώρευση νεκρών κυττάρων σε συνδυασμό με μια ξηρή επιδερμίδα δίνουν μια μουντή, άσχημη όψη στο δέρμα, που συχνά οδηγεί στη πρόωρη γήρανση.

Για την αντιμετώπιση του προβλήματος αυτού, η επιχείρηση έχει δημιουργήσει το μοναδικό ενυδατικό σπρέι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος, καθώς και το ενυδατικό lip balm.

Επιπρόσθετα, έχει δημιουργήσει τα lip scrubs και τα body scrubs που βοηθούν στην απολέπιση της εξωτερικής στιβάδας της επιδερμίδας και απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα.

Ο συνδυασμός των προϊόντων αυτών και η χρήση τους σε καθημερινή βάση, προσδίδουν φρεσκάδα και λάμψη στο δέρμα.

Η μοναδικότητα των προϊόντων αυτών, έγκειται στο γεγονός ότι όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται από αγνά, φυσικά υλικά. Αξιοσημείωτο είναι ότι τα scrubs διατίθενται σε διαφορετικούς συνδυασμούς (βανίλια, φράουλα, coconut) έτσι ώστε να καλύπτονται όλα τα γούστα των πελατών.

Η φιλοσοφία της εταιρείας βασίζεται σε  τρεις πυλώνες. Πρώτα απ’ όλα σκοπός της είναι να ενισχύσει την υγεία, ευεξία και ομορφιά.

Επιπλέον, αποσκοπεί στη στήριξη της κυπριακής οικονομίας αφού όλες τις πρώτες ύλες τις προμηθεύεται από κυπριακές εταιρείες και τέλος, βοηθά στην καλλιέργεια της οικολογικής συνείδησης, καθώς μέσω της επαναχρησιμοποιήσιμης συσκευασίας προωθείται η αξία της ανακύκλωσης.

Μπορείτε να τους βρείτε στο Instagram ως @aphrodite.ja, στο Facebook ως @AphroditeJADazoo και να αγοράσετε τα προϊόντα τους online ΕΔΩ.

Μπορείτε επίσης να τους ψηφίσετε ως το καλύτερο logo εδώ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending