fbpx

Αυτές είναι τα 5 τολμηρά makeup trends που θα κυριαρχήσουν την άνοιξη!

Η φετινή άνοιξη έχει να κάνει με την μοναδικότητα και τη διαφορετικότητα της κάθε γυναίκας! Θα κυριαρχήσουν πολύ τα υπερπαραγωγή μακιγιάζ με έντονα χρώματα, αλλά και αυτά που είναι πιο natural!

Στο σημερινό post θα σου δείξω όλα τα trends που θα κυριαρχήσουν στο μακιγιάζ για την άνοιξη. Ένα από τα trends που θα δεις και πιο κάτω είναι το color blocking, το οποίο εκτός από τάση στα ρούχα είναι και τάση στο μακιγιάζ.

Έτσι και στο μακιγιάζ είναι trend φέτος να συνδυαστούν διάφορα χρώματα στο πρόσωπο. Σου ακούγεται υπερβολικό; Ίσως! Αυτή είναι όμως είναι ένα από τα makeup looks που θα δούμε να επικρατεί φέτος!

Δες τις εδώ:

1
Μπλε σκιά

Η μπλε σκιά σου υπόσχομαι θα γίνει μία από τις αγαπημένες σου επιλογές για τα μάτια σου. Είναι πολύ δροσερό και ανοιξιάτικο χρώμα και πρόκειται να τονίσει και να μεγαλώσει τα μάτια σου. Μπορείς να την συνδυάσεις με γαλάζια σκιά ή απαλό πράσινο για πιο ωραία αποτελέσματα!

2
Lime σκιές

Όπως καταλάβατε τα έντονα χρώματα θα κυριαρχούν φέτος. Η lime σκιά είναι ένα αρκετά τολμηρό χρώμα, που λίγες θα το εφαρμόσουν σαν σκιά. Παρ’ όλα αυτά στο Tracy Reese show κυριαρχούσε. Αν είσαι πιο μελαχρινή, τότε αυτό το χρώμα θα σου ταιριάζει πολύ. Φρόντισε να αφήσεις πιο nude τα χείλη σου.

3
Βλεφαρίδες με glitters

Έντονες, χρωματιστές, ψεύτικες βλεφαρίδες. Είδαμε πολλά trends για τις βλεφαρίδες, αυτό όμως με τα glitters είναι κάτι πολύ τολμηρό και το είδαμε στο Ryan Lo show! Αν και λίγες θα το έκαναν, μπορείς να αποδεχτείς όμως το γεγονός ότι είναι πολύ εντυπωσιακό το αποτέλεσμα!

4
Glowy σκιές

Ακόμα ένα trend που θα κυριαρχήσει φέτος είναι οι glowy σκιές! Στο συγκεκριμένο makeup look χρησιμοποίησαν The Eye Gloss στην απόχρωση 502 από τη σειρά προϊόντων 3ina. Θα είναι τέλειο look για το καλοκαίρι και την άνοιξη!

5
Βλεφαρίδες αράχνης

Στο Dior show επέστρεψε πίσω το trend με τις clumpsy βλεφαρίδες, ή αλλιώς τις βλεφαρίδες αράχνη. Βάλε αρκετή μάσκαρα στις πάνω βλεφαρίδες και βάλε και μπόλικη μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες. Σε αυτό το trend δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για το αν ενωθούν οι βλεφαρίδες, αφού θα είναι στην μόδα!

Εσύ ποιο θα τολμούσες να κάνεις πρώτα; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending