fbpx

Η νέα διαφήμιση της ΚΕΑΝ σκορπά την αγάπη!  

Ποια είναι η καλύτερη στιγμή της μέρας μας; Η πιο αγαπησιάρικη ασφαλώς. Είναι η κάθε στιγμή που θα επιλέξουμε… πρωί, μεσημέρι, απόγευμα, βράδυ. Είναι η στιγμή που εμείς θα αποφασίσουμε να χαρίσουμε στον εαυτό μας απόλαυση και μια γεύση…αγάπης!

Μέσα από τη νέα της τηλεοπτική διαφήμιση, η ΚΕΑΝ μας χαρίζει απλόχερα εικόνες και ρυθμούς από καθημερινά αισθήματα σχέσεων και αγάπης. Μας προκαλεί να… ξεζουμίσουμε τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής μας και να γευτούμε τη χαρά της ζωής, μέσα από τη φρεσκάδα των χυμών της.

Ακολουθώντας το πετυχημένο μοτίβο της περσινής διαφήμισης και εξελίσσοντας το με νέες τεχνοτροπίες, η νέα τηλεοπτική της ΚΕΑΝ εμπνέεται από την αγάπη και μας παρουσιάζει μια ιστορία που πλημυρίζει από πολύχρωμες εικόνες, νέους σουρεάλ χαρακτήρες και με υπόκρουση για άλλη μια φορά τους πιο feel-good ρυθμούς της μουσικής swing.

Μας ταξιδεύει με μαεστρία, φαντασία, ζωντάνια και μπόλικο χρώμα, στον κόσμο των φρούτων, στον κόσμο του πορτοκαλιού, του ροδιού ή στον κόσμο και των δύο! Τι κι αν δεν τα βρίσκουν στα βασικά; Τους ενώνει το καλύτερο συναίσθημα… το συναίσθημα της απόλαυσης που δεν είναι άλλο από την αγάπη για χυμό!

Τα πάντα ξεκινούν τη μαγική εκείνη στιγμή που ανοίγει ένας χυμός ΚΕΑΝ και ξετυλίγεται ένας ολόκληρος γαλαξίας γεύσεων, υπενθυμίζοντας μας ότι αυτή είναι η πιο αγαπημένη στιγμή της ημέρας μας! Είναι απλά η #HappiestMomentOfTheDay!

Αν θέλετε να απολαύσετε κι εσείς τα νέo διαφημιστικό σποτάκι της ΚΕΑΝ κάντε κλικ εδώ:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΚΕΑΝ

Η KEAN Soft Drinks Ltd ιδρύθηκε το 1949 από τον χημικό Τάκη Χριστοδούλου, με σκοπό την παραγωγή χυμών από κυπριακά εσπεριδοειδή και ήταν η πρώτη εταιρεία, το 1981, που παρήγαγε χυμούς σε συσκευασίες TetraPak στην Κύπρο.

Σήμερα, με τεράστιο χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει κορυφαίας ποιότητας προϊόντα, η KEAN δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Άπω Ανατολή, την Αφρική και τις ΗΠΑ. Η ΚΕΑΝ τα τελευταία χρόνια προχώρησε στην ενσωμάτωση νέων προϊόντων στον Όμιλο της μέσω θυγατρικών εταιρειών.

Επίσης δραστηριοποιείται στον τομέα Ξενοδοχείων και μονάδων Μαζικής Εστίασης (HORECA) με μια τεράστια γκάμα από προϊόντα. Η σειρά χυμών Prima και τα αλλαντικά Kristi καθώς και τα ελληνικά γιαούρτια ΚΡΙ-ΚΡΙ διανέμονται από την KEAN Food Link ltd.

Τα παγωμένα προϊόντα ψαριού και ο καπνιστός σολομός Sarels και Mister Fish, τα προϊόντα κοτόπoυλου  SFC και τα ελληνικά παγωτά ΚΡΙ-ΚΡΙ διανέμονται από την KFL Logisitics ltd. Επίσης, η ΚΕΑΝ ανέλαβε την εμπορική αντιπροσωπεία και διανομή των γνωστών προϊόντων HEINZ, AMOY, Farley’s, HP, Lea & Perrins, κ.ά. στην κυπριακή αγορά. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.kean.com.cy

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending