fbpx

Πήγαινε στην Εκδήλωση: «Η Κύπρος στον Κόσμο: Νεολαία και Διασπορά»!

Μία από τις μεγαλύτερες και συνάμα πιο ενδιαφέρουσες δράσεις του διοργανώνει αυτή την περίοδο ο οργανισμός νέων «The European Cyprus Society». Ο λόγος για την εκδήλωση «Η Κύπρος στον Κόσμο: Νεολαία και Διασπορά», η οποία θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Προεδρικού Μεγάρου.

Η όλη εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Προεδρικού Επίτροπου κ. Φώτη Φωτίου, και είναι αφιερωμένη στη νεολαία της Κύπρου και της διασποράς. Υποστηρικτής της διοργάνωσης είναι η Νεολαία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αποδήμων Κυπρίων – ΝΕΠΟΜΑΚ, και χορηγός επικοινωνίας το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι, πέρα από τους κεντρικούς ομιλητές, η εκδήλωση περιλαμβάνει και μουσικό πρόγραμμα με την τραγουδίστρια Έλενα Παπαπαναγιώτου και την πιανίστα Μάρα Φιλίππου. Η είσοδος είναι ελεύθερη και ανοικτή στο ευρύτερο κοινό.

Ο μη-κυβερνητικός οργανισμός «The European Cyprus Society» δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2016 από νέους, οι οποίοι έθεσαν ως στόχο τους την ενδυνάμωση της Κυπριακής νεολαίας, και την συμμετοχή της σε ότιδήποτε την αφορά. Το «The European Cyprus Society» διοργανώνει συναντήσεις, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, Youth CYcles, και άλλες δραστηριότητες πάνω στις θεματικές των Ευρωπαϊκών & Διεθνών Σχέσεων, της πολιτικής χωρίς κομματικές χροιές, αλλά και σε ότι άλλο αφορά τους νέους όπως ο εθελοντισμός, η νεανική επιχειρηματικότητα και η μη-τυπική μάθηση.

Περισσότερες πληροφορίες για το «The European Cyprus Society» και την εκδήλωση «Η Κύπρος στον Κόσμο: Νεολαία και Διασπορά» μπορείτε να βρείτε στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του οργανισμού.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending