fbpx

Πρώτη νίκη για το ΤΕΠΑΚ που βλέπει ψηλότερα!

Ψες στη Λεμεσό, είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε ένα σπουδαίο αγώνα φούτσαλ στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Αντρών.

Οι φουτσαλιστές του Δημήτρη Ελισσαίου για χάρη του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου παρατάχθηκαν απέναντι σε αυτούς του Πανεπιστημίου Κύπρου που οδηγούσε τακτικά ο Αντρέας Καλλινίκου.

Ο αγώνας ξεκίνησε εκπληκτικά για την ομάδα του Πανεπιστημίου από την πρωτεύουσα και μόλις στο πρώτο λεπτό, πάγωσε την ομάδα του ΤΕΠΑΚ κάνοντας το 0 – 1.

Αντέδρασαν οι φουτσαλιστές του ΤΕΠΑΚ και προσπάθησαν σιγά – σιγά να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα και να επιβάλουν το παιχνίδι τους απέναντι στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Έτσι, στο 15ο λεπτό με μία εξαιρετική ενέργεια, ο Αντρέας Σαββίδης έφερε τον αγώνα στα ίσα.

Η επιθυμία του κ.Ελισσαίου να ελέγξει η ομάδα του τον ρυθμό έγινε πραγματικότητα και λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου με γκολ του Παναγιώτη Σάββα με ένα εξαιρετικό τελείωμα, το ΤΕΠΑΚ έκανε την ολική ανατροπή πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το σκορ υπερ της.

Ένα σχετικά καλό πρώτο ημίχρονο, που όμως απουσίαζε το πάθος και η ψυχή και απο τις δύο ομάδες.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους του αγώνα, ήταν εμφανές ότι το ΤΕΠΑΚ έχει καλύτερη ψυχολογία, κρατούσε μπάλα, αλλά έχασε αρκετές ευκαιρίες και μαζί το δικαίωμα της “χαλάρωσης” που θα κέρδιζε με ένα πιο άνετο σκορ.

Όλα αυτά μέχρι το 40′ που με γκολ του Δήμου Κούκα γίνεται το 3-1 για το Πανεπιστήμιο της Λεμεσού και στο 45′ γίνεται το 4-1. Εκπληκτικά πράγματα απο το ΤΕΠΑΚ μέσα σε εκείνα τα 5 λεπτά και άφησαν τον προπονητή τους ικανοποιημένο.

Στην αμέσως επόμενη φάση, μείωσε και διαμόρφωσε το τελικό σκορ (4-2) ο Κωνσταντίνος Παυλίδης για τον Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Κλείνοντας, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την επιρροή που είχαν στο παιχνίδι οι Μάμας Κακουλής και Παγκράτιος Μερακλής για το ΤΕΠΑΚ που ήταν ανάμεσα στους κορυφαίους του αγώνα.

Με αυτή του τη νίκη το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου έφτασε τους 4 βαθμούς σε 3 παιχνίδια “πιάνοντας” το Frederick στην 3η θέση με το Πανεπιστήμιο Κύπρου να μένει στη τελευταία θέση χωρίς νίκη παρά τη προσπάθεια του.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending