fbpx

Συνεχίζει αλάνθαστο το Ευρωπαϊκό!

Την 3η του νίκη σε 3 παιχνίδια πέτυχε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, μιας και στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Φούτσαλ Αντρών επικράτησε του Frederick University με σκορ 6-3.

Γεμάτο ήταν το παιχνίδι στο κλειστό του Ευρωπαϊκού με τις 2 ομάδες να δίνουν από νωρίς το στίγμα του τι θα ακολουθήσει.

Κατά διαστήματα πολύ γρήγορος ρυθμός, δύναμη και μπόλικο πάθος ήταν τα συστατικά του ματς με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει και τους 2 τερματοφύλακες να κάνουν σωρεία επεμβάσεων.

Το Frederick ήταν εκείνο που μπήκε πιο ζεστό και προηγήθηκε στο 7′ με τον Χριστόφορο Μακρή, ενώ στο 19′ ο Κάντζο Γκιβάρα έκανε με όμορφη προσπάθεια το 0-2.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου χάρη σε τέρματα των Αχιλλέα Κωνσταντινίδη (22′) και Αλέξανδρου Χατζηβασίλη (25′).

Έχοντας ψυχολογικό αβαντάζ από την ισοφάριση, το Ευρωπαϊκό μπήκε δυνατά στο Β’ ημίχρονο, με το Frederick ωστόσο να παραμένει επικίνδυνο και να έχει τις δικές του ευκαιρίες.

Όταν στο 31′ όμως ο Αχιλλέας Αντρέου έκανε το 3-2 η πλάστιγγα φάνηκε να γέρνει προς τη μεριά των γηπεδούχων.

2 απανωτά τέρματα (35′-36′) με ωραίες ομαδικές προσπάθειες από τους Αχιλλέα Κωνσταντινίδη και Γιώργο Κρέκο έφεραν το δείκτη του σκορ στο 5-2 για το Ευρωπαϊκό με τον Κωνσταντίνο Ιακώβου να γράφει στο 43′ το 6-2.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με τον Αντρέα Ζαντή να διαμορφώνει το τελικό 6-3.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Στυλιανού Κ., Σάββα Ε., Χριστοφόρου Μ., Καλαϊτζίδης Ν., Σάββα Στ., Κρέκος Γ., Κωνσταντινίδης Αχ., Αγγελή Α., Ανδρέου Αχ., Ιακώβου Κ., Χατζηβασίλης Αλ., Χαννάπης Ν.

Πανεπιστήμιο Frederick: Μιχαλίτσης Μ., Ιωσήφ Ι., Γκιβάρα Κ., Αντωνίου Μ., Δημητρίου Στ., Μακρής Χρ., Ζαντής Α., Κυριάκου Μ., Μενελάου Ρ., Μαλαός Α.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending