fbpx

Δες ποια χρώματα να φοράς ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας σου!

Τα χρώματα στα ρούχα μπορούν να αλλάξουν τη διάθεσή σου και να σε κάνουν να νιώθεις περισσότερη αυτοπεποίθηση! Για να γίνει όμως αυτό πρέπει το χρώμα που θα επιλέξεις να φορέσεις να ταιριάζει με το χρώμα της επιδερμίδας σου, για να μη σε χλωμιάζει!

Ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας σου, μπορείς να κάνεις επιλογές που θα σου δώσουν μια φρέσκια, μοντέρνα και λαμπερή εμφάνιση. Υπάρχουν πολλοί τύποι δέρματος, όμως εμείς θα επικεντρωθούμε σε τρεις.

Δες πιο κάτω τι να φόρας:

1
Light/ Pale skin

Πώς αναγνωρίζεις αν ανήκεις στα άτομα που έχουν light/pale skin: Ως συνήθως σε χαρακτηρίζουν τα ανοιχτόχρωμα μαλλιά, οι φακίδες και τείνεις να καίγεσαι απ’ τον ήλιο αντί να μαυρίζεις.

Τα χρώματα που είναι ιδανικά για ‘σένα που έχεις αυτόν τον τύπο επιδερμίδας είναι τα πιο κάτω: πράσινο, μαύρο, μωβ, camel και burgundy. Αυτά τα χρώματα φωτίζουν το δέρμα σου και αναδεικνύουν την πορσελάνινη επιδερμίδα σου.

Τα χρώματα που δεν ενδείκνυται τόσο να φοράς είναι τα pastel. Σε δείχνουν άτονη και δεν υπάρχει κάποια αντίθεση στο look σου, αφού η επιδερμίδα σου είναι στους ίδους χρωματικούς τόνους με τα ρούχα σου.

2
Olive/ Medium Skin

Πώς αναγνωρίζεις αν ανήκεις στην κατηγορία ατόμων που έχουν olive/medium skin ανθρώπους: Όλο και κάποιος θα σου είπε ότι έχεις τη λεγόμενη σταρένια επιδερμίδα και συνήθως μαυρίζουν πιο εύκολα το καλοκαίρι.

Τα χρώματα που είναι ιδανικά για ‘σένα που έχεις αυτόν τον τύπο επιδερμίδας είναι τα πιο κάτω: πορτοκαλί, mustard, vibrant pink, dove grey και metallic-gold. Τα συγκεκριμένα χρώματα κάνουν φοβερή αντίθεση με το δέρμα σου και σου δίνουν μια ξεχωριστή λάμψη.

Τα χρώματα που είναι προτιμότερο να μην επιλέγεις είναι αυτά με κίτρινους ή πράσινους τόνους και χρώματα κοντά στο χρώμα της επιδερμίδας σου. Τα nude χρώματα στα ρούχα καταλήγουν να κάνουν blend in με το χρώμα του δέρματός σου.

3
Dark skinned

Πώς αναγνωρίζεις αν ανήκεις στην κατηγορία ατόμων που έχουν dark skin: Τα μαλλιά σου είναι σκουχρόχρωμα και το δέρμα ίσως να μην είναι εντελώς σκουρόχρωμο, αλλά ούτε και εντελώς άσπρο. Οι φλέβες τους φαίνονται μπλε αντί γαλάζιες.

Είναι αρκετά τα χρώματα που είναι ιδανικά για ‘σένα που έχεις αυτόν τον τύπο επιδερμίδας. Κάποια από αυτά είναι: jade green, κόκκινο, cobalt blue, turquoise, κίτρινο. Το χρώμα που είναι καλό να αποφεύγεις είναι το καφέ, διότι δε θα ξεχωρίζει πάνω σου.

Extra tip: Κάθε φορά που σου κάνει κάποιος κομπλιμέντο για ένα outfit σου, πρόσεξε τι χρώματα φοράς. Οι άλλοι άνθρωποι μπορούν να σε δουν διαφορετικά ενώ εσύ που έχεις συνηθίσει να βλέπεις κάθε μέρα τον εαυτό σου, δεν καταλαβαίνεις και τόσο την διαφορά που μπορεί να κάνει ένα χρώμα πάνω σου.

Εσύ ποιο χρώμα θα επιλέξεις να φορέσεις για να ξεχωρίσεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending