fbpx

Για 7η συνεχή χρονιά διεξάγεται o Quantum Energy Klirou Atovrisi Challenge!

Για 7η συνεχή χρονιά το σωματείο δρομέων Δρό.Με.Α Racing, το Κοινοτικό Συμβούλιο Κλήρου και η Europa Donna σας προσκαλούν να κατακτήσετε την κορυφή της Ατόβρυσης συμμετέχοντας στον 7o αγώνα QUANTUM ENERGY Κλήρου Ατόβρυση Challenge, στις 15 Απριλίου 2018, με εκκίνηση και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Κλήρου.

Ο αγώνας στοχεύει στην προώθηση του αθλητισμού αναψυχής σε όλες τις ηλικίες με διαδρομές μέσα στη φύση, ενώ έχει παράλληλα και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν οικονομικά το έργο του ιδρύματος Europa Donna.

Το πρόγραμμα του 7ου αγώνα QUANTUM ENERGY Κλήρου Ατόβρυση Challenge περιλαμβάνει ποδηλατικό αγώνα 12 χλμ και 4χλμ, παιδικό αγώνα δρόμου 400μ., αγώνα ανώμαλου δρόμου 12 χλμ ( για άτομα άνω των 18 ετών), αγώνα ανωμάλου δρόμου 4 χλμ (για άτομα άνω των 15 ετών) και περπάτημα υγείας με τη Europa Donna Κύπρου.

Ο πρόεδρος της Δρό.Με.Α Racing, Άδωνις Αργυρού, ανέφερε σχετικά: “H εκδήλωση έχει πλέον καταστεί ένας θεσμός-γιορτή για το τρέξιμο και τον κοινωνικό αθλητισμό για την ευρύτερη περιοχή της Κλήρου και όχι μόνο! Παράλληλα, αποτελεί μία ιδανική ευκαιρία για αθλητισμό για όλη την οικογένεια, φιλανθρωπική προσφορά καθώς και ευκαιρία εθελοντικής προσφοράς”.

Aπό πλευράς του ο Πρόεδρος της Quantum Energy, Νάσος Κτωρίδης, δήλωσε: “Η ιδιαίτερα ανοδική πορεία του αγώνα με την αυξανόμενη προσέλευση και τη συμμετοχή δρομέων από όλο το νησί, καθώς και η ποιότητα της διοργάνωσης αποτέλεσαν τα στοιχεία που μας παρακίνησαν να τον στηρίξουμε και να βρεθούμε ταυτόχρονα στο πλευρό του δρομικού κινήματος”.

Αναμνηστικά μετάλλια θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες και έπαθλα στους πρώτους 6 άνδρες/γυναίκες των 12χλμ τρέξιμο και στους πρώτους 3 άνδρες/γυναίκες των 4 χλμ τρέξιμο και 4&12 χλμ ποδηλασία. Στους νικητές των ηλικιακών κατηγοριών δεν θα απονεμηθούν μετάλλια και το ποσό που θα διατίθετο για το σκοπό αυτό θα δοθεί ως εισφορά στην Europa Donna Κύπρου για την υποστήριξη του σημαντικού έργου που επιτελεί.

Διαδικτυακές εγγραφές για τους αγώνες δρόμου 4 και 12 χλμ πραγματοποιούνται μόνο στο www.dromearacing.com (Δεν θα υπάρχουν εγγραφές τη μέρα του αγώνα για τους εν λόγω αγώνες). Επί τόπου εγγραφές θα γίνονται μόνο για τον παιδικό αγώνα δρόμου και για τα 4 και 12χλμ ποδηλασίας.

Μέγας χορηγός του αγώνα η Quantum Energy. Διαχρονικοί υποστηρικτές του αγώνα η Webarts, τα νερά Κύκκος και η E & F Logistics. Η εκδήλωση υποστηρίζεται από τον ΚΟΑ και τελεί υπό την αιγίδα της ΚΟΕΑΣ. Τον αγώνα στηρίζει η Cablenet, Μέγας Χορηγός Δρό.Με.Α Racing 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες και για το πρόγραμμα του αγώνα επισκεφθείτε τη σελίδα της Δρό.Με.Α Racing στο Facebook www.facebook.com/dromearacingrunningclub

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending