fbpx

Τα 5 καλύτερα κορεό που είδαμε το 2017 στην Ευρώπη!

Οι Ultras είναι μια μερίδα οπαδών, γνωστή για την εξαιρετικά φανατική υποστήριξη της στην ομάδα που υποστηρίζουν.

Το “ρεπερτόριο” των ultras περιλαμβάνει τη χρήση φωτοβολίδων, την υποστήριξη μέσω συνθημάτων, αλλά και πανό και κορεό τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που ενθαρρύνει τη δική τους ομάδα και “φοβίζει” αντίπαλους παίκτες και οπαδούς. 

“Σκανάροντας” τις κερκίδες των τελευταίων χρόνων στην Ευρώπη μάζεψα 5 πανέμορφα κορεό! Δες ποια είναι και πες μας ποιο είναι το αγαπημένο σου:

1
FC Magdeburg – Borussia Dortmund

“Πιστεύετε ότι το παιχνίδι έχει τελειώσει, το παιχνίδι έχει μόλις αρχίσει”. Αυτό είναι το μήνυμα που εμφάνισαν οι οπαδοί του Μαγδεμβούργου,  όταν αντιμετώπισαν την Borussia Dortmund στο κύπελλο Γερμανίας πριν μερικούς μήνες.

Αυτή η εικόνα, ντυμένη στα χρώματα της ομάδας, φαίνεται απλά μαγική από μια ομάδα που βρισκεται στην 3η κατηγορία της Γερμανίας.

2
Inter – Milan

Για πρώτη φορά στην ιστορία, το ντέρμπι Inter – Milan τον περασμένο Απρίλη ξεκίνησε στις 12.30 το μεσημέρι στην Ιταλία.

Και οι δύο ομαδες ανήκουν πλέον σε Κινέζους ιδιοκτήτες, οπότε ο αγώνας ξεκίνησε στην καλύτερη τηλεοπτική ώρα για την Κίνα.

Εξαιτίας αυτού, οι οπαδοί της Inter έκαναν ένα κορεό το οποίο έγραφε: “Ακόμη και στο μεσημεριανό γεύμα …Ζήτω η Inter”.

3
Legia Warsaw v Borussia Dortmund

Οι οπαδοί της Legia “ανακοίνωσαν” την επιστροφή τους στην μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης πέρσι με αυτή την ομορφιά!

Δυστυχώς γι’αυτούς βέβαια έχασαν 6-0 από τους Γερμανούς της Dortmund, αλλά η εικόνα αυτού του εκπληκτικού κορεό έμεινε στη μνήμη όλου του κόσμου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο δεύτερος αγώνας μεταξύ των 2 έληξε 8-4 υπέρ της Dortmund, κάτι που κάνει τον αγώνα αυτό εκείνο με τα περισσότερα γκολ στην ιστορία του Champions League.

4
FC Copenhagen – Ajax

Το “Smokenhagen” είναι ένα κορεό από τους Δανούς ultras όταν έπαιξαν εναντίον του Ajax στο Europa League τον περασμένο Μάρτη.

Μια φανταστική ιδέα που συνοδεύτηκε από τα ανάλογα καπνογόνα, ενώ βοήθησε την ομάδα της Δανίας να κερδίσει το παιχνίδι 2-1.

5
Lech Poznań – Korona Kielce

Η ομάδα των Ultras Lech ’01 γιόρτασε τα γενέθλιά της τον Σεπτέμβρη του 2017 εναντίον της Korona Kielce. Κυρίαρχη εικόνα είναι αυτή της φωτιάς, τόσο με πανό όσο και με καπνογόνα και φωτοβολίδες.

Μια εικόνα πραγματικά εκπληκτική από κάθε άποψη από τους Πολωνούς οπαδούς!

Ποιο κορεό από τα πιο πάνω σου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending