fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Αυτή την εβδομάδα επέλεξα 3 υπέροχα outfits που με εντυπωσίασαν μόλις τα είδα. Είναι και τα τρία εντυπωσιακά με τον δικό τους τρόπο. Τα δύο looks είναι πιο street style, και το τρίτο πιο βραδινό!

Μην ξεχνάς ότι μπορούμε να εντοπίσουμε και το δικό σου fashionable outfit! Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας κάνεις tag στις φωτογραφίες σου ή να χρησιμοποιήσεις το hashtag #studentlifetrends. Βέβαια αν είναι κλειδωμένο το profile σου στο Instagram τότε δε θα μπορούμε να δούμε τη δική σου φωτογραφία! Η φωτογραφία σου να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμη!

Δες εδώ τα best looks αυτής της εβδομάδας:

1
Έμιλυ Γεωργίου (Instagram: emily__geo)

Η Έμιλυ δημιούργησε ένα πολύ όμορφο street style outfit. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που συνδύασε γούνα με jeans και vans. Με αυτό τον τρόπο δημιούργησε ένα πιο sporty chic look!

Αυτό όμως που κάνει να ξεχωρίζει το outfit της είναι τα cat-eye sunglasses και η δερμάτινη της τσαντούλα. Το background από πίσω είναι η καλύτερη επιλογή για ένα τόσο fashionable outfit!

2
Τιμοθέα Νεάρχου (Instagram: timothea24)

Η Τιμοθέα εντυπωσιάζει κάθε φορά με τις στυλιστικές της επιλογές! Αυτή τη φορά φόρεσε two tone jeans με άσπρη V neck μπλούζα, μία επιλογή που ακούγεται αρκετά safe.

Αυτό που έκανε το outfit της να ξεχωρίσει είναι τα μεγάλα statement σκουλαρίκια της σε έντονο πράσινο και μωβ χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες. Τα clear high heels της απογείωσαν το outfit της και το έκαναν ακόμη πιο gorgeous!

3
Ελίνα Σωκράτους (Instagram: elina.socratous)

Η Ελίνα δημιούργησε ένα super ανοιξιάτικο look φορώντας gingham μπλούζα με sleeve bells σε φούξια απόχρωση. Συνδύασε τέλεια το outfit της με το φούξια κραγιόν της!

Το τζιν της έχει την ιδανική απόχρωση για την άνοιξη και της πάει πάρα πολύ. Όσο για το background της φωτογραφίας έχουμε να πούμε ότι μας αρέσει πολύ πολύ!

Δες κι εσύ τον εαυτό σου ανάμεσα στα weekly best looks,
χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending