fbpx

Cyprus Career Expo 2018: Μάθε γιατί πρέπει να πας στο μεγαλύτερο event εργοδότησης!

Αναρωτιέσαι τι είναι και τι θα περιλαμβάνει το Cyprus Career Expo 2018; Είσαι νέος που σκέφτεται τι να κάνει με την εργοδότηση και το μέλλον του;

Αν απάντησες θετικά στα πιο πάνω, μάθε πως το Cyprus Career Expo αποτελεί τη μεγαλύτερη διοργάνωση με θέμα “ΕΡΓΟΔΟΤΗΣΗ” που έχει γίνει ποτέ στην Κύπρο.

1
Κύριος στόχος του event

Σκοπός του είναι να μαζέψει κάτω από την ίδια στέγη, για ένα διήμερο, κορυφαίους εργοδότες και υποψήφιους.

Παράλληλα, εταιρείες θα μπορούν να πραγματοποιήσουν σεμινάρια και workshops με στόχο να μεταδώσουν στους συμμετέχοντες τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις του τομέα τους.

2
Πότε και πού;

Το Cyprus Career Expo θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης Κύπρου, στις 5 και 6 Μαΐου. Δες περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του event εδώ!

3
Γιατί να συμμετέχεις και εσύ;

Είτε είσαι εργοδότης, είτε απλός συμμετέχοντας, μάθε πως το Cyprus Career Expo θα φιλοξενήσει τους κορυφαίους εργοδότες του νησιού και χιλιάδες υποψηφίους.

Οι παρευρεθέντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν και να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης.


Για τους εργοδότες:

  • Είναι μια μοναδική ευκαιρία να συναντήσεις άτομα με σημαντικά προσόντα, ταλαντούχους πτυχιούχους, φοιτητές, εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και άνεργους υποψηφίους.
  • Επίσης, μπορείς να ενισχύσεις τη βάση δεδομένων που έχεις με CVs, για παρούσα και μελλοντική χρήση, καθώς και την αναγνωρισιμότητα και το κύρος της εταιρείας σου.
  • Επιπλέον, θα υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιούνται συνεντεύξεις σε ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια και να γίνουν εργοδοτήσεις επί τόπου!

Για τους συμμετέχοντες:

  • Μπορείς να συναντήσεις τους κορυφαίους εργοδότες στην Κύπρο, όλους μαζεμένοι σε ένα μέρος.
  • Μπορείς να παρακολουθήσεις σεμινάρια και εργαστήρια κατά τη διάρκεια του event και να αποκτήσεις πολύτιμες γνώσεις εργοδότησης, από κορυφαίους ειδικούς του HR τομέα.
  • Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την online πλατφόρμα, για να συνδεθείς με τους εργοδότες στο διαδίκτυο, χωρίς κατ’ ανάγκη να μεταφέρεις αντίγραφα του CV σου σε συναντήσεις.
  • H συμμετοχή στην έκθεση, η στα σεμινάρια και η χρήση της πλατφόρμας για νεπικοινωνία με τους εργοδότες, είναι 100% δωρεάν.
  • Βρες τη δουλειά των ονείρων σου, ξεκινώντας τη σταδιοδρομία σου στην εταιρεία και στη θέση που ταιριάζει καλύτερα στην εκπαίδευση, τις δεξιότητες και την εμπειρία σου!

4
Διοργανωτές:

Το Cyprus Career Expo διοργανώνουν:

  • Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
  • Ergodotisi.com
  • StudentLife.com.cy

Περισσότερες πληροφορίες στη σχετική ιστοσελίδα:
 https://www.cypruscareerexpo.com

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending