fbpx

Επικράτησε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και ετοιμάζεται για το ντέρμπι!

Άλλη μια εκτός έδρας νίκη για τους περσινούς πρωταθλητές που επικράτησαν του Frederick University με σκορ 58-90.

Οι δύο ομάδες πρόσφεραν ένα πλούσιο πρώτο δεκάλεπτο αφού με συνεχείς εναλλαγές οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με 23 – 22. Το δεύτερο δεκάλεπτο υπήρξε όμως και το πιο καθοριστικό αφού οι ομάδες μπήκαν με το ίδιο πάθος στο παρκέ αλλά δεν είχαν το ίδιο αποτέλεσμα. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας φάνηκε πολύ πιο αποτελεσματικό και σημειώνοντας άλλους 25 πόντους, έναντι 6 των αντιπάλων τους, πήραν γερό προβάδισμα με 29 – 47.

Το προβάδισμα των φιλοξενούμενων, καθώς και η πληρώτητα στο ρόστερ τους τους έφεραν πολύ κοντά στην νίκη, όμως οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω. Το τρίτο δεκάλεπτο οι καλαθοσφαιριστές του Γιώργου Γεωργίου πέτυχαν 18 πόντους αλλά η διαφορά δεν μειώθηκε αφού οι αντίστοιχοι του Μιχάλη Ματσεντίδη πέτυχαν άλλους 21.

Η μπάλα ανεβοκατέβαινε διαρκώς ενώ μεγάλο ατού της ομάδας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ήταν και τα τρίποντα, αφού σημείωσαν 15 σε ολόκληρο το παιχνίδι, με τον Μάρκου να σημειώνει τα 7 από αυτά.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα του Frederick μπήκε για να μειώσει και να κυνηγήσει κάποιο αποτέλεσμα αλλά η ευστοχία της ομάδας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας δεν τους άφησε και πολλά περιθώρια.

Πλέον στις δύο ομάδες απομένει μόλις ένας αγώνας για να ολοκληρωθεί η τελική κατάταξη της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, και με νίκη το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο αφού θα έχει κερδίσει όλους τους αντιπάλους του.

Frederick University (Γιώργος Γεωργίου): Μακρής Τ, Παπάς Γ, Ξεκαλάκη Χ, Αθανασίου Α, Λολός Σ, Φραγκέσκου Γ, Ζαρνάβαλος Ο, Χαραλάμπους Χ, Μπούρας Σ, Χατζηαντωνιάδης Κ, Κομπόλης Χ.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (Μιχάλης Ματσεντίδης): Κάσινος Ι, Χρίστου Σ, Καραμπατάκης Χ, Χρίστου Α, Αυγουστίνου Γ, Πηλαβάς Χ, Ignatovskvy S, Μάρκου Π, Κυριακίδης Μ, Μιχαήλ Σ, Καραπιδάκης Α.

Φωτογραφικό υλικό στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending