fbpx

Συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα το Ευρωπαϊκό!

Την 4η του νίκη σε 4 αγώνες στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Φούτσαλ Αντρών πέτυχε χτες (21/3) το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, επικρατώντας εκτός έδρας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας (2-6). Πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Γιώργος Κρέκος, σκόρερ 4 τερμάτων της ομάδας του Φρίξου Πιερή.

Και όμως ήταν το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας που μπήκε καλύτερα στο γήπεδο ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 1′ με τον Nicolas Condins.

Στο 6′ ο Κρέκος ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους με το ματς να ξεκινά κάτω από τις καλύτερες προϋποθέσεις. Στο 15′ ο Θεοδώρου έκανε το 2-1 για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με το Ευρωπαϊκό να απαντά (16′) και πάλι με τον Γιώργο Κρέκο.

Η γρήγορη ισοφάριση έδωσε άγρια ομορφιά στο ντέρμπι με τη δύναμη και το πάθος να χαρακτηρίζει τις προσπάθειες των 2 ομάδων για να πάρουν προβάδισμα. Στο 20′ ο Κρέκος έκανε το 2-3 δίνοντας την ευκαιρία στους πορτοκαλί να πάνε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ (2-3) και με την αυτοπεποίθηση στα ύψη.

Με το ξεκίνημα του Β’ μέρους, οι φουτσαλιστές του Φρίξου Πιερή κρατούσαν την μπάλα περισσότερο, με τους αντίστοιχους του Μάριου Γιαξή να κυνηγούν μια καλή αντεπίθεση για να ισοφαρίσουν.

Μέσα σε ένα εξάλεπτο όμως (35′-41′) το Ευρωπαϊκό σκόραρε 3 φορές με τους Αχιλλέα Αντρέου, Γιώργο Κρέκο και Αθανάσιο Αγγελή παίρνοντας μια πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια διατήρησης των σκήπτρων του.

Από την πλευρά του, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας πάλεψε πολύ το ματς χωρίς να καταφέρει όμως να αποσοβήσει την πρώτη του φετινή ήττα. Το δεδομένο είναι πως η συνέχεια του πρωταθλήματος με τα παιχνίδια του Β’ γύρου προβλέπεται συναρπαστική!

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Γεωργίου Ε., Κοπτίδης Ν., Παναγή Φ., Παρασκευά Σ., Θεοδώρου Σ., Πλατής Α., Condins N., Σαβίρης Γ. Κοντοδήμετρος Β., Κυριάκου Π., Βασιλάκης Ρ., Πανούσης Δ.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Στυλιανού Κ., Σάββα Ε., Κρέκος Γ., Κωνσταντινίδης Αχ., Αγγελή Α., Ανδρέου Αχ., Ιακώβου Κ., Χατζηβασίλης Αλ., Χανναπάς Ν., Χατζηβασίλης Φρ., Ασλαμαζίδης Γ.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending