fbpx

Τα 5 πιο βασικά πλεονεκτήματα που έχουν μόνο οι Single φοιτητές!

Χωρίς να θέλω να θίξω τα ζευγαράκια που έχουν μια σοβαρή, μακροχρόνια σχέση, το να είσαι φοιτητής και σε σχέση, κατα την ταπεινή μου γνώμη πάντα, δεν πολυπάει. Γιατί; Γιατί υποτίθεται τα φοιτητικά χρόνια είναι και τα πιο παραγωγικά. Όι;

Εν πολλά δύσκολο να επενδύεις ποιοτικό χρόνο στη σοβαρή σχέση που έσσιεις, στις σπουδές σου τζιαι αν έσσιεις τζιαι κανένα χόμπι, τζιαι τζιαμέ. Εν ενθαρρύνω κάποιον να χωρίσει, προς Θεού!

Αλλά αν λυπάσαι που γυρίζεις τζιαι βλέπεις παντού ευτυχισμένα ζευφκαρούθκια, keep scrolling.

Δες πόσο τυχερός είσαι που είσαι single!

1
 Έσσιεις περισσότερο χρόνο για τις παρέες σου

Club εν να πάεις με την παρέα σου, στο γήπεδο με την παρέα σου, για shopping με την παρέα σου, γυρό κάτω Λευκωσία, ε, με την παρέα σου! Η παρέα σου εν η βάση σου για ούλλες τις δραστηριότητες που θέλεις να κάμεις! Π.χ.  για ταξίδια, για να πάεις βουνά, για να πάεις σε ένα event που άκουσες τζιαι άρεσε σου!

Γιατί ως γεγονός, αν δεν έσσιεις καλή παρέα, εν θα περάσεις ούτε καλά! Μαζί τους μπορείς να κάμεις ό,τι σου κατέβει – ακόμα τζιαι να εν 14 του Φεβράρη τζιαι έκλεισες τραπέζι για ούλλη την παρέα κάπου ρομαντικά, έτσι, επειδή μπορούμε! Εμπορούσες να περάσεις πιο τέλεια;

2
Έσσιεις περισσότερο χρόνο για ‘σένα

Γενικά ο φοιτητής έν εσσιει χρόνο για χάσιμο. Έσσιει έννοιες για το δκιάβασμα, για τυχόν εργασίες που πρέπει να παραδώσει τζιαι αν ήταν σε σχέση να έβρει χρόνο τζιαι για το ταίρι του. Στην προσπάθεια του να έβρει χρόνο για όλους τους άλλους, κάπου ξεχνά τζιαι τον εαυτό του!

Ούλλοι πρέπει να αφιερώνουμε χρόνο στους εαυτούς μας, είτε τούτο σημαίνει να κάτσουμε πας το PC για 5 ώρες, με hands-free τζιαι την ένταση στο full, είτε να πιάμε το αυτοκίνητο τη τελευταία στιγμή για να πάμε Λάρνακα/ Λεμεσό να δούμε το ηλιοβασίλεμα!

3
Έσσιεις περισσότερο χρόνο για διάβασμα

Σίουρα εν θα γίνει κάποιος σπάσμα επειδή εν ελεύθερος, αλλά το να αποφασίσεις τελευταία στιγμή να μείνεις το απόγευμα πανεπιστήμιο για να διαβάσεις, εν μια πολυτέλεια που οι δεσμευμένοι δεν έχουν.

Αφού μπορεί να παρεξηγηθεί το ταίρι επειδή δεν θα βρεθούν για μια μέρα! Άρα, άδραξε τα απογεύματα σου!

4
Οι ελεύθεροι άνθρωποι αποφασίζουν ελεύθερα

Εν γεγονός, αν είσαι σε μια σχέση για χρόνια, τις κυριότερες αποφάσεις τις παίρνεις με κύριο γνώμονα τη σχέση σου. Μπορεί εσύ να θέλεις να πάεις για μεταπτυχιακό Ολλανδία αλλά να μινείσκεις Κύπρο, για να μεν αλλοιωθεί η σχέση.

Ή να θέλεις να πάεις να δουλέψεις Αγγλία μετά τις σπουδές τζιαι να μεν τολμάς ούτε να το σκεφτείς! (Πού να τον/την  αφήκω τζιαι να πάω; )

Το να είσαι ελεύθερος διά σου την ελευθερία να αποφασίζεις εσύ, για ‘σένα. Όντως, πιστεύω ότι τέτοιου είδους αποφάσεις, εν τζείνες που έχουν παραπάνω πιθανότητα να πετύχουν.

5
Έσσεις παραπάνω χρόνο για προσωπική φροντίδα

Ώντας ελεύθερο πουλί, έσσεις χρόνο να φροντίσεις τον εαυτούλη σου, είτε ψυχικά είτε σωματικά! Θέλεις χορό, yoga ή να αρκέψεις γυμναστήριο αφού το καλοκαιράκι κοντέφκει; Να πάεις να γραφτείς μάνα μου, αφού χρόνο έσσεις άπλετο! 😉

Μπορείς να παέννεις κάθε εβδομάδα κομμωτήριο, να τα κόψεις, να τα βάψεις τα ευλοημένα τα μαλλιά σου τζιαι να μεν έσσεις τζιαι την έννοια ότι εν θα αρέσουν στον άλλον! Να μπορείς να αφήσεις γένια 5-6 μηνών χωρίς να σου λαλούν ‘‘Αγάπη, πάεννε λέπτινε το γένι σου, εν θα σε κάμουμε παπά.

Αν είσαι τζιαι λάτρης των αυτοκινήτων, είσαι τζιαι πιο άνετος στο να παραγγέλλεις εξαρτήματα για το ”μωρό” σου, αφού εν θα μουτρώνει η κοπέλα σου που εν της έπιασες τζιαι τζείνης τίποτε!

Το συμπέρασμα μου;

Μπορείς να περνάς καλά χωρίς κατ’ ανάγκη να βρίσκεσαι σε σχέση. Αργά ή γρήγορα τούτο εν να έρτει.

Μέχρι τότε όμως, εν χρειάζεται να προσπαθείς μάταια, αλλά ούτε τζιαι να λυπάσαι επειδή είσαι single!

Απλά κανόνισε ζήσε τούτο το κομμάτι της ζωής σου στο έπακρον 😉 Σωστά;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending