fbpx

Το Τσέρι FC μας θυμίζει γιατί πραγματικά αγαπάμε τον αθλητισμό!

Καμιά φορά στα πλαίσια του ενθουσιασμού μετά από μια ωραία ή έστω σωτήρια ενέργεια, συνηθίζουμε να αναφερόμαστε στους ποδοσφαιριστές σαν “ήρωες”.

Ξεχνάμε όμως πως ήρωες είναι όλοι εκείνοι οι άνθρωποι που τα βγάζουν πέρα με δυσκολία, που ανεβαίνουν κάθε μέρα το δικό τους “Γολγοθά”, που κάθε νέα μέρα που ξημερώνει είναι γι’ αυτούς όσο δύσκολη ήταν και η προηγούμενη αλλά και η επόμενη.

Γιατί τα λέω όλα αυτά;

 

Γιατί το Κέντρο Νεολαίας Τσερίου, πιο γνωστό ως Τσέρι FC, που ανθρώπους του είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε σε μια εκπομπή “Τρία Έξω Πέναλτι”, προέβη σε μια αξιομνημόνευτη ενέργεια!

Το πρωτάθλημα, οι άνθρωποι της ομάδας, αποφάσισαν να το αφιερώσουν στον Κούλη, ο οποίος στα 18 του χρόνια διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας. Το μήνυμα που περνάει η ομάδα “Αγωνίζομαι για όσους αγωνίζονται στη ζωή”!

Αγωνίζομαι Για Όσους Αγωνίζονται Στην Ζωή

Ένα βίντεο αφιερωμένο στο Δικό μας Αληθινό Ηρώα Αγωνίζομαι για όσους αγωνίζονται στην ζωή Κουλη σα αγαπάμε. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο φίλο μας φωτογράφο Stelios Philippou για το υπέροχο βίντεο που μας ετοίμασε

Posted by Κέντρο Νεολαίας Τσερίου – Tseri F.C on Wednesday, 21 March 2018

Στα 18 του ήταν πρωταθλητής στο body building. Παρόλο που είναι καθηλωμένος στο τροχοκαθισμα στα 40 του πλέον χρόνια δεν σταμάτησε ποτέ να παλεύει και πάντα με το χαμόγελο δίνει θετική ενέργεια και ελπίδα σε όλο τον κόσμο.

“Ο δικός μας ήρωας δεν έχει υπερφυσικές δυνάμεις ούτε ντύνεται με εντυπωσιακές στολές. Δεν πέτα ούτε παλεύει με τους εξωγήινους. Ο δικός μας ήρωας έχει ρόδες στα πόδια, δεν μπορεί να τρέξει.

Όμως ο δικός μας ήρωας είναι ο καλύτερος. Ο δικός μας ήρωας αγωνίζεται για την ζωή. Ο δικός μας ήρωας είναι αληθινός. Σε ευχαριστούμε για το μήνυμα ζωής. Αγωνίζομαι για αυτούς που αγωνίζονται για την ζωή. Είσαι ο δικός μας ήρωας. Κουλή σ’ αγαπάμε” λένε οι ανθρώποι της ομάδας!

Το μόνο που μπορεί να προσθέσει κανείς είναι ένα πελώριο “Μπράβο” στην ομάδα του Τσερίου που δείχνει την πραγματική ομορφιά του αθλητισμού με κινήσεις σαν αυτή!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending