fbpx

Μεγάλη νίκη για το Frederick στο ντέρμπι με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας!

Συνέχισαν την τρελή τους πορεία προς τον τίτλο τα κορίτσια της Στέλλας Δημητρίου για χάρη του Πανεπιστημίου Frederick νικώντας τα αντίστοιχα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας (6-0), που παρά το πείσμα που έβαλαν στο πρώτο ημίχρονο, λύγισαν στο δεύτερο.

Ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και οι 2 ομάδες, με τα κορίτσια του Πανεπιστημίου Λευκωσίας να δείχνουν ότι δεν επρόκειτο να αφήσουν τις πρωτοπόρες του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Φούτσαλ Γυναικών να κάνουν το παιχνίδι τους.

Η κάθε ομάδα προσπαθούσε να επιβληθεί της άλης με τις φουτσαλίστριες του Frederick να είναι άτυχες, αφού τα δοκάρια και οι εξαιρετικές επεμβάσεις της Βικτώριας Β. τις σταμάτησαν πολλές φορές.

Το ημίχρονο έλήξε με το Frederick να βρίσκεται μπροστά στο σκορ (1-0) με το γκολ της Μαρίας Ιωάννου στο 14′.

Πιο ορεξάτες μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτριες του Μάριου Γιαξή, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης που θα τους έδινε και την ώθηση για το θετικό αποτέλεσμα.

Προσπάθησαν, αλλά οι “μπλέ” είχαν άλλα σχέδια με την Βικτώρια Ζαμπά στο 35′ να κάνει το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν, ωστόσο στο 28′ ήρθε η Μαρία Ιωάννου να κάνει το 3-0 και να τελειώσει ουσιαστικά το παιχνίδι.

Το σκορ πήρε διαστάσεις θριάμβου όταν η Ζαμπά με άλλα 2 τέρματα (έκανε χατ-τρικ) πήρε το σκορ στο 5-0 για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα η Μαρία Ιωάννου, που επίσης έκανε χατ-τρικ.

Έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν τη νίκη οι παίκτριες της Στέλλας Δημητρίου που είναι μόνες στην 1η θέση και έβαλαν πλώρη για το τρόπαιο του πρωταθλήματος. Τσαγανό και πείσμα έβγαλαν οι παίκτριες του Μάριου Γιαξή, από την άλλη, και άξιζαν έστω ένα γκολ.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending