Οι 5 πιο αστείες πασχαλινές διαφημίσεις που έχουμε δει μέχρι σήμερα!

Γεωργία Χριστοφή
Φοιτήτρια Νοσηλευτικής Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου
youtube.com

Απίστευτος πολύ ο χώρος των διαφημίσεων, αν δεν διαφωνεί κάποιος. Είναι ωραίο να παρακολουθείς το προϊόν που προωθείται με δημιουργικό τρόπο. Οι περισσότερες είναι αρκετά έξυπνες, άλλες πρωτοποριακές, άλλες με χιούμορ και κάποιες άλλες εκφράζουν ένα βαθύτερο νόημα!

Υπάρχουν όμως, όπως σε κάθε τομέα, οι εξαιρέσεις! Ποιες είναι αυτές; Είναι οι διαφημίσεις οι οποίες μας κάνουν να διερωτόμαστε εάν στ’ αλήθεια τις σκέφτηκαν ενήλικα άτομα.

Δεν είναι άλλες από τις διαφημίσεις του γνωστού καταστήματος Jumbo! Δεν μας ξεχνούν ποτέ και συνεχώς ανανεώνονται με αποτέλεσμα να πιστεύουμε πως κάπου ξέμειναν με ιδέες.

Δες αυτές που σου μαζέψαμε πιο κάτω!

 

1Jumbo Πάσχα 2016

Με το που διάβασες τον τίτλο, είμαι σίγουρη πως είχες σκεφτεί αυτή τη διαφήμιση! Με την Άντζελα Δημητρίου, ή αλλιώς Lady, να πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του Jumbo.

Τα διαφοροποιημένα λόγια του τραγουδιού της “Ποια θυσία” έγιναν “Και δεν αξίζει στο όνομα μου μια πετσούλα αρνί για ‘μένα!” 

Κωμικοτραγική κατάσταση που σίγουρα έμεινε στην ιστορία των διαφημίσεων του Jumbo!

2Jumbo Πάσχα 2018

Εδώ έχουμε τους… νονούς, οι οποίοι “ψήνοντας” ετοιμάζουν τα δώρα των βαφτιστικών τους! Συνδυάζοντας την παράδοση του ψησίματος και την προετοιμασία για τα πασχαλινά ψώνια, μας πρόσφεραν αρκετό γέλιο.

Αγωνιώντας να μην πάρουν στ’ αλήθεια φωτιά τα παιχνίδια και τα πασχαλινά αυγά βλέποντας τον καπνό που βάλανε, θα ανεχτούμε και φέτος μία αστεία διαφήμιση του γνωστού καταστήματος!

3Jumbo Πάσχα 2013

Πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά είναι η Κατερίνα Στανίση στο ρόλο της γενναιόδωρης νονάς αφού μας λέει, “Πώς να έρθω στο σπίτι με τα χέρια μου άδεια;”!  

Τελικά άδειασε όλα τα ράφια του καταστήματος και πήγε στο γιορτινό τραπέζι να συναντήσει φίλους και να χαρίσει τα δώρα στα βαφτιστήρια της.

Το αποκορύφωμα είναι στο τέλος της διαφήμισης, όταν τη ρωτά ο κουμπάρος της: “πετσούλα Κατερινάκι;”

4Jumbo Πάσχα 2017

Εντάξει, σε παιδιά σίγουρα θα άρεσε πολύ, αλλά τι γίνεται όταν μας αναγκάζουν να παρακολουθούμε κι εμείς τα ίδια;

Το χειρότερο είναι όταν αρχίζουν τα παιδιά της οικογένειας σου να σε ρωτάνε πού υπάρχουν αυτά τα πράγματα που δείχνει η διαφήμιση!

Πώς λες τώρα στο νήπιο πως είναι ακατόρθωτο να τα βρουν και πως δεν μπορείς να βρεις τόσο μεγάλο αυγό; Ή ότι δεν σου βρίσκεται τώρα κάπου πρόχειρα ένας δράκος για να το ζεστάνει;! Αχ ρε Jumbo!

5Jumbo Πάσχα 2014

“Σφάξ’ τη” λέει ο ένας και δε δέχεται ο άλλος! Μία αντιπαράθεση μεταξύ 2 συγχωριανών στο αν τελικά πρέπει να… σκοτώσουν το ζώο για το Πάσχα.

Τελικά, ο ένας αποφάσισε να το αφήσει να ζήσει (τουλάχιστον μέχρι τις επόμενες γιορτές) και να ψωνίσει από τα Jumbo! Σοφή κατάληξη, αν και μάλλον, μόνο στη συγκεκριμένη διαφήμιση πήραν μια τέτοια απόφαση για το γιορτινό τους τραπέζι.

Οι καλεσμένοι που θα γυρεύουν το κρέας όμως, δεν ξέρουμε τι θα κάνουν τις γιορτές του Πάσχα! Αυτό το σκέφτηκαν;!

Θυμάσαι κάποια άλλη που δεν υπάρχει στη λίστα μας;  Γράψε μας σε comment!