fbpx

5 Κύπριοι μας είπαν το πιο αξέχαστο πρωταπριλιάτικο ψέμα που άκουσαν ή έζησαν!

Πρωταπριλιά ή πρώτη Απριλίου… Για εμάς τους Κύπριους αρχικά είναι εθνική εορτή που εορτάζουμε την έναρξη του αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α. Τι συμβαίνει όμως στην Ευρώπη, αλλά και στην Κύπρο, τα τελευταία χρόνια;

Η Πρωταπριλιά είναι η μέρα των ψεμάτων και έχει καθιερωθεί ως έθιμο. Είναι η μέρα του… “τρολλαρισμάτος” όπως λέει ένας φίλος μου… είναι δηλαδή η μέρα που μπορούμε να πούμε ότι ηλιθιότητα μας έρθει στο μυαλό για να σπάσουμε πλάκα!

Μην το παρακάνουμε όμως και πολύ γιατί υπάρχουν και άτομα… σε ευαίσθητη ηλικία και ψυχολογική κατάσταση! Αχχχ η καρδούλα τους!

Πάμε να δούμε το πιο αξέχαστο πρωταπριλιάτικο ψέμα που άκουσαν ή έζησαν 5 Κύπριοι!

1
Ναταλία, 22 χρονών

  • “Λοιπόν… πέρσι με την κολλητή μου είχαμε μια καταπληκτική ιδέα για την πρωταπριλιά που τελικά πήρε σάρκα και οστά με όλη την έννοια της λέξης. Πήγαμε στη υπεραγορά, πήραμε συσκευασμένο κοτόπουλο και πήγαμε κατευθείαν στο κτηνίατρο. Μπαίνουμε στο γραφείο του λυπημένες (και σχεδόν κλαμένες) και του δείξαμε τη συσκευασία με το κοτόπουλο. Μα έβλεπε απορημένος και του είπαμε: Γιατρέ δεν ξέρουμε τι έπαθε… εχτές ήταν καλά και κακάριζε… βοηθήστε μας! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ. Μεγάλη πλάκα και εννοείται μας έδιωξε, αλλά δεν μπορείς να πεις ήταν αστείο!”   

2
Μαρία Λουκία, 21 χρονών

  • “Χμμμ… Η μόνη τρέλα που θυμάμαι από παλιά είναι όταν πριν λίγα χρόνια ήμουν με μια φίλη μου και αποφασίσαμε να κάνουμε πλάκα σε ολόκληρη την πόλη μας και αυτή δεν είναι άλλη από τη Λεμεσό. Έτσι τοποθετήσαμε παντού αφίσες ότι ψάχνουμε το πάντα κομάντο μας που χάθηκε. Αφήσαμε στις αφίσες ψεύτικα τηλέφωνα και ότι δίδεται αμοιβή. Δεν ξέρω τι έγινε μετά, αλλά το μόνο που ξέρω είναι ότι είχε μεγάλη πλάκα η φάση που μας έβλεπαν να τοποθετούμε αυτές τις αφίσες στο τοίχο. Είχαν όλοι ένα βλέμμα… καταλαβαίνεις! Είμαστε ακόμα εκτός φυλακής και είμαστε πανέτοιμες για τα… panda!”

3
Αδάμος, 25 χρονών

  • “Θα σου πω για το συνηθισμένο ψέμα που είπαμε πολλοί από εμάς και είναι άκρως επικίνδυνο για… μαμάδες ειδικά Κύπριες μαμμάδες! Είπα στη μαμά μου την πρωταπριλιά όταν ήμουν 16 χρονών πως άφησα την κοπέλα μου έγκυο! Τη συνέχεια την αφήνω στη φαντασία σου!”  

4
Άρης, 25 χρονών

  • “Ντάξει να σου πω… Μια φορά έπιασα τηλέφωνο στην αστυνομία και είπα ότι έχει φωθκιά στο σχολείο! Μετά που λλίο ήρτε η πυροσβεστική. Εν έμαθαν ποττέ ότι ήταν πρωταπριλιάτικο!….”

5
Άγγελος, 21 χρονών

“Το χειρότερο πρωταπριλιάτικο που μου έτυχε ποτέ ήταν όταν… “έπριζα” τους δικούς μου (για πολύ καιρό) για να πάμε ένα μεγάλο ταξίδι. Την ημέρα εκείνη η μητέρα μου, μου έδειξε τα εισιτήρια του ταξιδιού αυτού (Νέα Υόρκη εν τω μεταξύ) όπου έγραφε ότι του χρόνου τα Χριστούγεννα θα είμαστε Νέα Υόρκη! Εγώ φυσικά και εντυπωσιάστηκα, έκανα μεγάλο πανικό… Μετά από λίγες ώρες έμαθα ότι ήταν ψέματα και έτσι να τους αφήσω για λίγους ήσυχους!”

Εσύ τι πλάκα θα κάνεις φέτος τη μέρα της πρωταπριλιάς; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending