fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Η άνοιξη έχει έρθει και τα spring outfits έχουν την τιμητική τους. Στο σημερινό post ξεχώρισα 3 stylish street style outfits που έχουν μια πιο ανοιξιάτικη διάθεση και είναι εμπνευσμένα από τις αγαπημένες μας αναγνώστριες.

Μην ξεχνάς ότι μπορούμε να εντοπίσουμε και το δικό σου fashionable outfit! Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας κάνεις tag στις φωτογραφίες σου ή να χρησιμοποιήσεις το hashtag #studentlifetrends. Βέβαια αν είναι κλειδωμένο το profile σου στο Instagram τότε δε θα μπορούμε να δούμε τη δική σου φωτογραφία! Η φωτογραφία σου να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμη!

Δες εδώ ποιοι ξεχώρισαν:

1
Κατερίνα Σκουταρίδου (Instagram: catherine.skk)

Η Κατερίνα έχει δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο spring stylish outfit, αφού κατάφερε να συνδυάσει τέλεια το τζιν της με ένα απλό άσπρο πουκάμισο. Παράλληλα έκανε το outfit της να φαίνεται πιο καθημερινό αφού διάλεξε να το συνδυάσει με τα γκρίζα sneakers της.

Βέβαια η Gucci μαύρη ζώνη που επέλεξα να φορέσει μαζί με την μαύρη τσάντα με τις χρυσές αλυσίδες, έδωσαν την τέλεια πινελιά στο σύνολο της. Εννοείται ότι το leather σακάκι ταιριάζει απόλυτα. Ένα ιδανικό look για την καθημερίνη σου βόλτα που σίγουρα δεν μένει απαρατήρητο.

2
Ελένη Αλαμπρίτη (Instagram: eleni_alambriti)

Η Ελένη έχει δημιουργήσει ένα από τα αγαπημένα μου outfits, αφού κατάφερε να συνδυάσει υπέροχα το vinyl μαύρο παντελόνι της με ένα απλό κόκκινο sweater.

Φυσικά τα υπέροχα μαύρα sneakers της ταιρίαζουν απόλυτα, αφού με αυτό τον τρόπο κατάφερε να δημιουρήσει ένα chic αλλά ταυτόχρονα casual outfit. Τέλος η μαύρη snake bag που επέλεξε όπως και τα μεγάλα μαύρα γυαλιά της συμπλήρωσαν το σύνολο της.

3
Γεωργία Ιωαννιδου (Instagram: _gioannidou)

Η Γεωργία κατάφερε να δημιουρήσει το απόλυτο spring outfit. Τα denim dungarees που φόρεσε, τα οποία συνδύασε τέλεια με ένα απλό άσπρο top και άσπρα sneakers. Όμως η κόκκινη Valentino belt bag που επέλεξε να φορέσει, απογείωσε το look της με τον καλύτερο τρόπο.

Σας ευχαριστούμε!

                             Συνεχίστε να μας κάνετε tag στο Instagram ή                               να βάζετε το hashtag #studentlifetrends!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending