fbpx

Dress like a fashion blogger: Αντίγραψε 3 outfits της αγαπημένης Negin Mirsalehi!

Αριθμεί πάνω 4,5 εκατομμύρια ακόλουθους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και έχει φωτογραφηθεί για εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών όπως Marie Claire, Glamour και Harper’s bazaar. Ταυτόχρονα, έχει περπατήσει στην πασαρέλα του οίκου Dolce & Gabbana και έχει συμπεριληφθεί στην λίστα του Forbes Magazine 30 under 30!

Αναφέρομαι φυσικά στην αγαπημένη fashion influencer Negin Mirsalehi! Είναι ο απόλυτος ορισμός του it girl αφού με κάθε #ootd post της δίνει έμπνευση σε όλες εμάς για απίστευτα στυλάτα σύνολα.

Δε θα διαφωνήσω μαζί σου, αρκετά από τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας της διάσημης blogger αγγίζουν αστρονομικά χρηματικά ποσά. Εμείς όμως ψάξαμε για ‘σένα και βρήκαμε τα πιο πιστά αντίγραφα για τρία αγαπημένα μας σύνολά της στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς αποκλειστικά και μόνο για ‘σένα.

Δες τα looks της εδώ:

1
Comfy look

Ένα σύνολο σε τόνους του μπεζ, του καμελό και του εκρού, ιδανικό για τις μελαχρινές γυναίκες. Μπορείς να το φορέσεις το πρωί, αλλά και νωρίς το απόγευμα για να πας να πιεις τον καφέ σου.

Το σύνολο ολοκληρώνεται με το adidas originals waist bag, τα γυαλιά μυωπίας της σε cat eye style και το χρυσό statement ρολόι.

Get the look:

Λευκό ζιβάνγκο
Beige μποτάκια

Waist bag
Ρολόι 
Sunglasses

2
French look

Ένα σύνολο που μπορούμε να περιγράψουμε με τρεις λέξεις: cool, feminine και εννοείται Parisian! Αρκετά απλό για καθημερινές εμφανίσεις, αρκετά προσεγμένο για μια fashionable εμφάνιση. Αυτό που το κάνει και ξεχωρίζει είναι ο κόκκινος μπερές!

Get the look:

Γούνα
Τοp
Jeans
Berret hat

3
Denim on denim

Denin on demim σε συνδιασμό με μπεζ και χακί κομμάτια για ένα effortlessly chic all day αποτέλεσμα που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα. Το σύνολο ολοκληρώνεται με την charcoal belt bag, την nude top handle τσάντα και τις χρυσές λεπτομέρειες στα αξεσουάρ.

Get the look:

Trench coat 
Τοp
Jeans
Belt bag
Handbag
Σκουλαρίκια

Εσύ ποιο outfit θα “αντιγράψεις” πρώτα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending