fbpx

Hairstyle of the week: Δες πώς να πετύχεις το χαλαρό wavy look για σέξυ εμφανίσεις!

Σκέφτεσαι και εσύ πώς να κάνεις τα μαλλιά σου και να δείχνεις όμορφη και σέξυ; Σου έχω την λύση που σίγουρα δεν θα πεις όχι! Κάνε ένα χαλαρό wavy hair style και σου υπόσχομαι ότι δεν θα το μετανιώσεις!

Θα είσαι sexy με μια πιο καλοκαιρινή διάθεση που είναι ό,τι πρέπει για αυτές τις μέρες. Το χαλαρό wavy hair style ήταν, είναι και θα είναι πάντα στην μόδα αφού εκτός από εύκολο να το πετύχεις είναι και απίστευτα stylish.

Πρόκειται για ένα λαμπερό και κομψό look που αναδεικνύει τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας χωρίς υπερβολές.

Δες εδώ:

stylecaster.com
modernhairstyles.net
www.vogue.es

Για να πετύχεις αυτό το hairstyle αρχικά στεγνώσε τα μαλλιά σου με το κεφάλι προς τα κάτω για να αποκτήσουν περισσότερο όγκο και να φαίνονται πιο πλούσια.

Στη συνέχεια με ένα σίδερο για μπούκλες ή με αυτό που χρησιμοποιείς για να ισιώσεις τα μαλλιά σου, κάνες στις άκριες των μαλλιών σου χαλαρές μπούκλες και μετά “άνοιξέ” τις βάζοντας τα δάκτυλα σου ανάμεσα.

Ολοκληρώστε το look σου με αρκετή λακ ή βάλε λίγη δόση ξηρού σαμπουάν, για γερό κράτημα και σταθερό αποτέλεσμα. Και voilà, έχεις το πιο καλοκαιρινό, σέξυ και stylish hair style!

Λατρεύω αυτό το hair style αφού μπορεί να προσφέρει λάμψη και μια πιο σέξυ διάθεση. Και το καλύτερο; Δεν ανησυχείς για το αν θα χαλάσει το μαλλί από την υγρασία!

Λοιπόν, εσύ θα υιοθετήσεις αυτό το look;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending