fbpx

Σκέφτεσαι να κάνεις μεταπτυχιακό; Δες γιατί να προτιμήσεις το MSc Business Management!

Σκέφτεσαι να ξεκινήσεις το μεταπτυχιακό σου; Ακούς συχνά πως πρέπει να έχεις MBA – Master of Business Administration, κυρίως αν θα ασχοληθείς στον τομέα των επιχειρήσεων;

Μάθε πώς το MBM – MSc in Business Management είναι μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική σπουδή, ιδιαίτερα για απόφοιτους χωρίς εργασιακή εμπειρία, που επικεντρώνεται στις κύριες λειτουργίες διοίκησης, όπως η διαχείριση των ανθρώπων, οικονομικά, επιχειρείν, διαδικασίες και sales/marketing. Προσφέρει επίσης πολλές ελκυστικές ειδικότητες, όπως το Digital Marketing – ένα επάγγελμα του μέλλοντος.

Το πιο σημαντικό όμως, είναι πως αποτελεί ένα διεθνώς ανταγωνιστικό πρόγραμμα, το οποίο δίνει έμφαση στη μάθηση, μέσα από σεμινάρια ανάπτυξης σταδιοδρομιών, επισκέψεις σε εταιρείες, έργα εταιρικής σχέσης πραγματικής ζωής και προαιρετικές πρακτικές πρακτικής άσκησης.

Το MBM – MSc in Business Management στο CIIM – Cyprus International Institute of Management είναι ένα εξαιρετικό value-for-money 13μηνο μεταπτυχιακό επαγγελματικό πτυχίο, για επαγγελματίες που ξεκίνησαν πρόσφατα την καριέρα τους (με λιγότερα από 3 χρόνια εμπειρίας) και για εκείνους που ολοκλήρωσαν τις προπτυχιακές σπουδές τους και θέλουν να ενισχύσουν το πτυχίο τους.

Η κύρια διαφορά από το MBA είναι πως τα 3 χρόνια προϋπηρεσίας στον εργασιακό τομέα είναι απαραίτητα, κάτι που δεν προαπαιτεί το MBM – MSc in Business Management.


Δες όλες τις πληροφορίες για το MBM – MSc Business Management στο CIIM εδώ!


Γιατί να επιλέξεις το MBM – MSc in Business Management στο CIIM;

Επίσκεψη στο Ζορπά στη Λάρνακα, Ιανουάριος 2017

1. Το MBM – MSc in Business Management του CIIM (προηγουμένως MSc Management) κατέλαβε την 38η θέση στη Δυτική Ευρώπη από την Eduniversal (παγκόσμιος οργανισμός ταξινόμησης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, με έδρα το Παρίσι).

Το πρόγραμμα MBM τοποθετήθηκε μετά τα προγράμματα MSc Management της HEC Lausanne (Ελβετία) 19ης και της 20ης θέσης της UCD (Ιρλανδία) και πριν από την Bologna Business School (Ιταλία).

Από το 1990 που ξεκίνησε γενικά το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό, έχει γίνει πολύ δημοφιλές, πολύ ταχύτερα από το MBA, και στο Masters in Management Ranking του 2015 (Financial Times Business Education), η Della Bradshaw έγραψε: “Το MSc in Business Management, το μυστικό των ευρωπαϊκών Business Schools, γίνεται το αστέρι της επιχειρηματικής εκπαίδευσης του 21ου αιώνα “.

2. Το πρόγραμμα MBM του CIIM ακολουθεί μια μοναδική φιλοσοφία “Learning by Doing”, η οποία δίνει έμφαση στην πρακτική μάθηση σε ποικίλες μορφές, όπως σεμινάρια ανάπτυξης σταδιοδρομίας, εταιρικές επισκέψεις, εταιρικά προγράμματα πραγματικής ζωής, προαιρετικά προγράμματα πρακτικής εξάσκησης και άλλα.

3. Οι συμμετέχοντες στο MBM του CIIM έχουν την ευκαιρία να ολοκληρώσουν 2 διαφορετικές ειδικότητες εκτός από τα βασικά θέματα της Διοίκησης Επιχειρήσεων – διαφοροποιώντας έτσι τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους.

Διαθέσιμες ειδικότητες:

  • Digital Marketing (ευκαιρία και για απόκτηση του διεθνούς επαγγελματικού διπλώματος από το Ινστιτούτο Ψηφιακού marketing (DMI), πέρα ​​από το πτυχίο Master CIIM)
  • Entrepreneurship (δυνατότητα συμμετοχής στις δραστηριότητες της ENTICE, Κέντρο Επιχειρηματικότητας και συμμετοχή το πρόγραμμα επιχειρηματικών εκκολαπτηρίων IDEA που χρηματοδοτείται από την Τράπεζα Κύπρου)
  • General Management (επικεντρωμένο στις Διαπραγματευτικές Δεξιότητες, Διαχείριση Σχέσεων Πελατών, Διαχείριση Ολικής Ποιότητας)
  • Project Management
  • Insurance Management

4. Το MBM του CIIM διαθέτει ένα ευέλικτο σύστημα σπουδών που επιτρέπει στους φοιτητές να δουλεύουν ενώ κάνουν το πτυχίο τους ή αναζητούν πρακτική άσκηση. Με rolling admissions, μπορείς να ξεκινήσεις τη φοίτηση όποια στιγμή το επιλέξεις μέσα στο χρόνο, χωρίς να περιμένεις να ξεκινήσουν τα εξάμηνα.

5. Τα μαθήματα MBM του CIIM διδάσκονται από αναγνωρισμένη διεθνή σχολή, από κορυφαία πανεπιστήμια (Harvard, Cambridge, UCL, Yale και άλλα).

6. Το πρόγραμμα MBM του CIIM είναι πλήρως εγκεκριμένο από το DI.PA.E του Υπουργείου Παιδείας της Κύπρου και αναγνωρίζεται από το ΚΥΣΑΤΣ.

Επίσκεψη στο Alphamega, Απρίλιος 2017

Επιπλέον, όλοι οι φοιτητές που αποφοιτούν από το CIIM λαμβάνουν, εκτός από το πτυχίο τους, το Diploma Supplement (μοντέλο που αναπτύχθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Συμβούλιο της Ευρώπης και την UNESCO / CEPES). Είναι ένα έγγραφο προσαρτημένο σε μεγαλύτερο βαθμό, με στόχο τη βελτίωση της διεθνούς διαφάνειας και τη διευκόλυνση της ακαδημαϊκής και επαγγελματικής αναγνώρισης των δεξιοτήτων.

7. Το MBM στο CIIM επικεντρώνεται στη διαχείριση και διοίκηση των επιχειρήσεων και συγκεκριμένα στο marketing, την καινοτομία και τη δημιουργία αξίας.

Η απόκτηση εργασιακής εμπειρίας ταυτόχρονα με τις μεταπτυχιακές σπουδές μπορεί να είναι πρόκληση, αλλά επιταχύνει την πρόοδο της μάθησης και βελτιώνει δραματικά την απασχολησιμότητα.

Αυτό το καθιστά μια μοναδική επένδυση στο μέλλον κάποιου και βοηθά στον προσδιορισμό και προετοιμασία για τη δουλειά που ψάχνει κάποιος.

Δες όλες τις πληροφορίες για το MBM – MSc Business Management στο CIIM εδώ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending