fbpx

“Βουράτε Γειτόνοι”: Έτσι φανταζόμαστε την υπόθεση της νέας ταινίας!

Πολυαγαπημένη σειρά, που μας συντρόφευε όλους τα μεσημέρια μετά το σχολείο, από το 2001 μέχρι το 2010.  Δεν είναι άλλη από την αξέχαστη κωμική σειρά του Sigma “Βουράτε Γειτόνοι“!  

Αγαπήθηκε πάρα πολύ από μικρούς και μεγάλους κι έτσι ο σεναριογράφος Γιώργος Τσιάκκας, αποφάσισε να γυρίσει ταινία της θρυλικής αυτής σειράς. Οι ηθοποιοί θα παραμείνουν οι ίδιοι και θα ενσαρκώσουν για ακόμα μία φορά τους ρόλους που είχαν πριν τόσα χρόνια!

Βουράτε να βουρήσουμεν… Αρχίζουν οι Γειτόνοι!

Όλοι ενθουσιαστήκαμε με το άκουσμα της απόφασης αυτής!  Μπορούμε να σκεφτούμε πώς θα μοιάζει μία τέτοια σειρά σε ταινία;

Η συγκεκριμένη ταινία θα προβληθεί και στο cinema. Δεν θα είναι ένα απλό επεισόδιο, αλλά μία μεγάλη περιπέτεια των χαρακτήρων του έργου!  Μήπως φαντάζεσαι κι εσύ τα ίδια με εμάς;

Διάβασε πιο κάτω πώς τη φανταζόμαστε εμείς!

1
Τίτλοι Έναρξης

Αρχικά, οι τίτλοι έναρξης πιστεύουμε θα είναι στον ίδιο αγαπημένο μας ρυθμό, όπως ήταν πάντα!

Σίγουρα οι στίχοι θα διαφοροποιηθούν ανάλογα με τα δεδομένα του σήμερα, αλλά η “γυναίκα του φκιακά” θα παραμείνει το ίδιο νευρική και θα έσσιει πάλε το τελευταίο λόο!  Για να δούμε, θα της “φακκούν” και φέτος όλοι (και όλα) της Κικίτσας;

“Φακκάς μουυυ!”

2
Χαρακτήρες

Πιο κάτω θα δεις ένα πολύ μικρό απόσπασμα από την πρώτη ανάγνωση του σεναρίου.

Το βίντεο το τράβηξε ο Σοφοκλής Κασκαούνιας, άλλος Αρτεμάκης της σειράς!  Ακούμε τον Δημήτρη Ξύστρα και τη Μάρα Κωνσταντίνου να κάνουν διάλογο – η νυφούλα με το πεθερούλη της.

Τον Ρίκκο Μάππουρο τον φανταζόμαστε πιο πλούσιο από ποτέ, εκτός τζιαι αν του τα έφαεν ο φόρος! Να τσακώνεται με την Πέπα τζιαι τζιείνη να προσπαθεί να τον κουμαντάρει αλλά στο τέλος να φακκά την κκελλέ της πας το τοίχο.

Στο τέλος θα είναι αγαπημένοι όμως, και θα της ξαναπεί το θρυλικό: “Πέπα σκουλλίστου”!

Με τα πεθερικά και τον πρώην κοτσούθκια Σοφρώνη, θα μας πει η Κικίτσα πόσα μαγιό έσσισεν ως τωρά οξά θα μας αφήκει με την απορία; Θα ασχολείται με το τραγούδι και θα έγινε μία μεγάλη τραγουδίστρια;

Η Ναστάζια θα είναι ακόμη τόσο όμορφη και θα εξελίχθηκε στον τομέα της αισθητικής;  Εμείς λέμε πως θα έχει πλέον ένα τεράστιο ινστιτούτο αισθητικής και θα τη βοηθά η κόρη της, Μαρία. Σίγουρα θα τη βουρά που πίσω πάλε ο Μάππουρος τζιαι θα της λέει τις πετυχημένες του ατάκες!

“Παιθκιά… Βουρά με ο χώρκατος!”

youtube.com

Οι δύο κολλητοί, ο Γιαννής με τον Αρτεμάκη μένουν ακόμη μαζί; Θα μεγάλωσε και το μωρό του Γιαννή… Θα έμοιασε του παπά όξα του τατά του; Σίγουρα θα μωρέφκουνται και θα μπλέκουν σε μπελάδες οι 2 τους, μαζί με το μωρό λέγοντας τους:

“Εγώ εν τζιαιιι…”

Η Πολίτσα θα βουρά που πίσω τον ΑΓΓΕΛΟ της τζιαι θα τσακώνεται με την Κικίτσα πως εν τον ταΐζει καλά Ο αστυνόμος Κάττος θα της θυμώνει, ενώ τζιείνος θα μουρμουρά για άλλα θέματα με τον Ρίκκο.

Ας μην ξεχνάμε και την πετυχημένη ατάκα του Ρίκκου Μάππουρου “Έσσιει κούσπο στο Μιτσερό” η οποία πήρε τη σύντομη μορφή: ΚΣΜ.

Την πεθυμήσαμε σαν ατάκα, όπως και τον χαρακτηριστικό ήχο που έκανε με τα ρουθούνια του πριν την πει!

“Έσσιει κούσπο στο Μιτσερό φίλε μου!”

Ας θυμηθούμε τους τελευταίους τίτλους έναρξης της σειράς, το 2010!

Το σίγουρο είναι πως θα υπάρξει άφθονο γέλιο στην αίθουσα του κινηματογράφου! Ο Γιώργος Τσιάκκας δεν μας απογοήτευσε ποτέ και ούτε θα το κάνει στο κοντινό ή μακρινό μέλλον!

Αναμένουμε με αγωνία την πρώτη προβολή και θα περιμένουμε να έρθει η μέρα να τους παρακολουθήσουμε στη μεγάλη οθόνη!

Εσύ ανυπομονείς για την ταινία;  Μήπως τη φαντάζεσαι διαφορετικά;  Γράψε μας στα comments!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending