fbpx

Δες τις πασχαλινές προσφορές της Bionic και κάνε τις αγορές σου!

Η Bionic Electronics ετοίμασε και φέτος μοναδικές πασχαλινές προσφορές! Για όλο το μήνα Απρίλιο, στα καταστήματα Bionic, σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο, μπορείς να βρεις σε συμφέρουσες τιμές κινητά τηλέφωνα, tablets, laptops, αξεσουάρ, παιχνιδοκονσόλες και άλλα gadgets! Δες εδώ όλες τις προσφορές της Bionic!

Πιο κάτω ακολουθούν μερικές BION – EGG προσφορές που ξεχωρίζουν:

1
Gaming Consoles

Ψάχνεις για καινούρια παιχνιδοκονσόλα; Πάρε το XBOX ONE S από €199. Βρες την προσφορά εδώ!

2
Apple Watch Series 3

Αν πάντα ονειρευόσουν ένα Apple Watch τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις δικό σου. Βρες το Apple Watch Series 3 σε silver και space grey στην τιμή των €399. Βρες την προσφορά εδώ.

3
FUJIFILM INSTAX MINI 9 CAMERA

Η πιο στυλάτη κάμερα τώρα είναι διαθέσιμη και με έκπτωση. Για να μπορείς να φωτογραφίζεις τις στιγμές και να τις κουβαλάς πάντα στη τσάντα σου! Βρες την προσφορά εδώ.

4
Apple iPad

Ένα iPad είναι χρήσιμο για κάθε στιγμή, είτε στο πανεπιστήμιο, είτε στη δουλειά, είτε στο σπίτι! Βρες το Apple iPad 9.7″ στην τιμή των €379! Βρες την προσφορά εδώ.

5
Τηλεοράσεις 4Κ

Ίσως έφτασε η στιγμή να ανανεώσεις την τηλεόρασή σου με μια 4K Ultra High Definition για να απολαμβάνεις περισσότερο τις σειρές και τους αγώνες! Σίγουρα θα βρεις κάτι που σου ταιριάζει στις προσφορές της Bionic! Βρες τις προσφορές εδώ.

Δες όλες τις πασχαλινές προσφορές της Bionic ΕΔΩ και κάνε τις αγορές σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending