fbpx

Τα jeans που έγιναν sold out γιατί σε κάνουν να φαίνεσαι 5 kg πιο αδύνατη!

Κάνοντας ένα scroll down στο newsfeed μου στο Instagram, αλλά και στα stories είδα ότι έγινε λίγο χαμός με ένα ζευγάρι jeans που σε κάνει να φαίνεσαι πιο αδύνατη, και συγκεκριμένα σε κάνει να φαίνεσαι 5 kg λιγότερο!

Λόγω του ότι δεν είναι καθόλου ακριβό, κάποιες γυναίκες έσπευσαν να το δοκιμάσουν και να δουν αν όντως ισχύει ότι σε κάνει να φαίνεσαι πιο αδύνατη. Μια από αυτές ήταν και μια από τις αγαπημένες μου fashion bloggers, η Aimee Song (@songofstyle). Παράγγειλαν ένα άσπρο τζιν και το δοκίμασαν όλες που ανήκουν στην ομάδα του blog Songofstyle.

Η αλήθεια είναι ότι όσες το δοκίμασαν ενθουσιάστηκαν με το πόσο ωραία έκανε το κορμί τους να φαίνεται το συγκερκιμένο παντελόνι. Το συγκεκριμένο μπορείς να το βρεις σε μπεζ, ροζ, γκρίζο, άσπρο, γαλάζιο και denim.

Η αρχική του τιμή όπως δείχνει στο site είναι €107.87, και τώρα το έχουν με 80% έκπτωση (????), στα €21.57. Αν σκέφτεσαι να το παραγγείλεις, σου προτείνω να το κάνεις σύντομα γιατί δε νομίζω να υπάρχει διαθέσιμο στο site για πολλές μέρες ακόμη.

Μπορείς να το βρεις εδώ

Εσύ θα το αγόραζες;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending