fbpx

Ποιο είναι το must-have προϊόν για το νεσεσέρ μας τώρα που ανεβαίνει η θερμοκρασία;

Σκέψου τι κάνει το αγαπημένο σου set με lingerie: κολακεύει, βελτιώνει, κρύβει τις ατέλειες και κρατά τα πάντα στη θέση τους έτσι ώστε οτιδήποτε φορέσεις πάνω από αυτά να φαίνεται τέλειο. Αυτή λοιπόν είναι και η λειτουργία του primer!

Το primer μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να απαλλαγείς από την ενοχλητική λιπαρότητα τώρα που καλοκαιριάζει, για να λειάνεις κάποιες γραμμές, ή ακόμα αν θέλεις να δημιουργήσεις τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του foundation σου και να διαρκέσει πολύ περισσότερη ώρα.

Τώρα πλέον γνωρίζεις τον νέο σου σύμμαχο για ένα long lasting, shine free και flawless αποτέλεσμα, θα προσθέσει ένα μόνο λεπτό παραπάνω στην καθημερινή makeup ρουτίνα σου και δεν πρόκειται να το μετανιώσεις.

Δες εδώ ποια σου προτείνουμε:

1
MAC Prep + Prime

Ένα musthave primer κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος με πολλαπλές χρήσεις, εμπλουτισμένο με βιταμίνες, πράσινο τσάι, χαμομήλι και αγγουράκι είναι ικανό να κάνει το δέρμα σου να μοιάζει και να είναι energized looking στο λεπτό. Χρησιμοποίησε το ως primer μετά την ενυδατική σου για να διασφαλίσεις long lasting αποτέλεσμα.

Βρες το εδώ

2
NYX Professional Makeup Studio Perfect Primer

Διαθέσιμο σε τρεις διαφορετικούς χρωματισμούς ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες της επιδερμίδας σου, δημιουργεί ένα μια λεία επιφάνεια για να απλώσεις στην συνέχεια το foundation σου. Χρησιμοποίησε το clear σαν ένα κανονικό primer και το lavender ή green για να διορθώσεις τις δυσχρωμίες.

Βρες το εδώ

3
Chanel Le Blanc de Chanel Multi-Use Illuminating base

Ιδανικό για να δημιουργήσει μια ομοιόμορφη βάση, να σου δώσει μια κολακευτική γυαλάδα και να διορθώσει τις όποιες δυσχρωμίες υπάρχουν. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Αγαπημένη επιλογή πολλών professional make up artists αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση, concealer και radiance booster.

Βρες το εδώ!

4
L’oréal Magic Lumi Light Infusing Primer

To κατάλληλο primer για να αναδείξει την φυσική λάμψη και ζωντάνια της επιδερμίδας σου. Διορθώνει και παράλληλα λειαίνει την επιδερμίδα για να δημιουργήσει μια κατάλληλη βάση για την εφαρμογή του foundation σου.

Βρες το εδώ

5
bareMinerals Prime Time BB Primer-Cream

Ένα multitasking primer το οποίο ενυδατώνει, λειαίνει, προστατεύει το δέρμα απο τον ήλιο με SPF 30 και παράλληλα μειώνει την εμφάνιση των πόρων και των δυσχρωμιών για ένα μεταξένιο αποτέλεσμα. Το λατρεύουμε!

Βρες το εδώ

 Εσύ ποιο primer θα προσθέσεις στο νεσεσέρ σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending