fbpx

5 τρόποι να φορέσεις denim on denim και να νιώθεις σιγουριά με το outfit σου!

Το denim on denim είναι ένα trend που δεν φεύγει ποτέ απ’ την μόδα! Είναι casual, καθημερινό και άνετο style. Έχει δοκιμαστεί από πολλές αλλά θεωρείται αρκετά δύσκολο να το πετύχεις.

Πρέπει να προσέξεις τι κομμάτια θα χρησιμοποιήσεις για να πετύχεις το ultimate denim on denim look! Γι’ αυτό κι εγώ, έψαξα να βρω 5 τρόπους που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να είσαι άνετη με το outfit σου!

Δες πιο κάτω 5 τρόπους που σας βρήκα:

1
Denim jacket + jeans

To denim jacket είναι ένα από τα πιο must-have κομμάτια που πρέπει να έχει η κάθε κοπέλα στην γκαρνταρόμπα της! Είναι πολύ εύκολο να συνδυαστεί και μπορείς να κάνεις πολύ στυλάτα outfits με αυτό.

Διάλεξε άσπρα, μαύρα ή μπλε jeans και συνδύασέ τα με το κλασικό denim jacket. Βάλε και τα αγαπημένα σου sneakers ή τα αγαπημένα σου ankle boots και θα έχεις το πιο casual και fashionable look για την άνοιξη.

2
Denim πουκάμισο + jeans

Το denim πουκάμισό μέσα από τα jeans είναι απλά η πιο κομψή επιλογή. Συνδύασε το look με μια buckle ζώνη και θα έχεις αυτόματα αυτό το όμορφο western look.

3
Denim jacket + φούστα

Ένα στυλάτο κλασικό denim jacket και μια denim φούστα ή ένα denim σετ σε άλλο χρώμα, είναι από τα πιο ανοιξιάτικα look που μπορείς να κάνεις! Βάλε και γυαλιά ηλίου σε έντονο χρώμα για να “σπάσεις” το total denim look και είσαι πανέτοιμη!

4
Denim jumpsuit

Αν θέλεις να είσαι από την κορυφή μέχρι τα νύχια ντυμένη με denim, τότε δεν έχεις παρά να βάλεις ένα denim jumpsuit! Για να ”σπάσεις” την μονοτονία του denim, βάλε μια ζώνη στη μέση και χρυσά αξεσουάρ!

5
Denim jacket + denim shorts

Τώρα που η ζέστη έχει αρχίσει να εμφανίζεται, φόρεσε τα αγαπημένα σου shorts σου με ένα denim jacket! Το jacket είναι ιδανικό για να μην κρυώνεις τις ανοιξιάτικες νύχτες, μιας και ακόμα κάνει ψύχρα το βράδυ.

Εσύ ποιο look θα κάνεις για να πετύχεις το denim on denim look;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending