fbpx

5 από τις πιο αστείες ελληνικές διαφημίσεις που δεν θα ξεχάσουμε εύκολα!

Τις αγαπήσατε και γι’ αυτό χαρίζουμε ακόμη ένα άρθρο ειδικά αφιερωμένο σ’ αυτές. Μα ποιες άλλες; Τις διαφημίσεις!

Αυτή την φορά, θα γελάσουμε μαζί, αφού σου μαζέψαμε μερικές από τις πιο αστείες διαφημίσεις της ελληνικής τηλεόρασης!

Είναι ευφυέστατες, με χιούμορ και ενέργεια!

Θα θυμηθείς λοιπόν διάφορες πρωτοποριακές και γεμάτες αυθεντικότητα διαφημίσεις. Χαρακτηρίζονται οι συγκεκριμένες εταιρείες για τον τόσο μοναδικό τρόπο επεξήγησης των υπηρεσιών τους, αφού ποτέ δεν μας απογοητεύουν!

Δες πιο κάτω ποιες σου μαζέψαμε και γέλασε κι εσύ με τη σειρά σου!

1
Aegean

Στη πρώτη μας διαφήμιση βλέπουμε δύο Έλληνες οι οποίοι συναντιούνται στο Λονδίνο και ο Άγγλος να διερωτάται τι γλώσσα μιλούν και γιατί τσακώνονται!

Το μήνυμα που θέλουν να μας περάσουν μέσα από τη συγκεκριμένη διαφήμιση είναι πως είναι τόσο φθηνά τα εισιτήρια και με απευθείας πτήσεις της αεροπορικής εταιρείας, Aegean, που οι Έλληνες μαζεύτηκαν όλοι στο Λονδίνο.

Το αστείο της υπόθεσης είναι πως όπου σταθούν Έλληνες -και Κύπριοι- σε ξένες χώρες, ξεχωρίζουν μονομιάς! Γιατί άραγε;

2
Καφές Αρχοντάκη

Μία γιαγιά, όλα τα λεφτά! Δεν είναι άλλη από την Τιτίκα Σαριγκούλη, η οποία είναι μια γυναίκα που έγινε περισσότερο γνωστή μέσω του ρόλου της στο “Μπαμπά μην τρέχεις” και τα μπινελίκια που έριχνε κατά την διάρκεια των επεισοδίων!

Σ’ αυτή τη διαφήμιση, την απολαμβάνουμε να εκφράζεται με τον δικό της μοναδικό τρόπο γι’ ακόμα μια φορά. Enjoy!

3
NOVA

Έξυπνο μυαλό, μία χιουμοριστικά διαφοροποιημένη Αγγλική φράση, το Miranda Warning και καλή διάθεση, φτιάχνουν ένα τέλειο αποτέλεσμα!

Το μήνυμα που δίνει είναι πως με τη συνδρομή NOVA, θα κολλήσεις με ταινίες και σειρές, αφού διαθέτει τόσο μεγάλη ποικιλία.

Ως αποτέλεσμα λοιπόν, θα χρησιμοποιείς στην καθημερινότητα σου παρόμοιες φράσεις μ’ αυτά που παρακολουθείς. Αλλά θυμήσου πως: “Anything you say, can and will be used against you in a court of law!

4
COSMOTE

Εδώ έχουμε τον ηθοποιό Μανώλη Μαυροματάκη να ενσαρκώνει ένα ψήστη γρήγορου φαγητού, hot dog.

Με τις δελεαστικές του ατάκες σχετικά με το φαγητό, καταφέρνει να τραβήξει αρκετό κόσμο, αφού και παράλληλα με την ευχάριστη προσωπικότητα του κάνει τον κάθε ένα να θέλει να φάει!

Όπως είναι και το μήνυμα της συγκεκριμένης διαφήμισης, κανείς δεν μένει στα λίγα όταν μπορεί να έχει περισσότερα!

Ομορφάντρα μουυυ!

5
COSMOTE

https://www.youtube.com/watch?v=olLd4M7IHPM

Στο σενάριο αυτής της διαφήμισης έχουμε τον καημενούλη σύζυγο ο οποίος προσπαθεί να γλιτώσει με κάθε τρόπο τον καβγά που νιώθει ότι πλησιάζει!

Αντίθετα, η γυναίκα και η κόρη του γεμίζουν με μπινελίκια το άλλο ζευγάρι, χωρίς να φοβούνται τίποτε. Αποτέλεσμα: Η αντίδραση του άλλου άντρα, ο οποίος κατεβαίνει από το αυτοκίνητο με σκοπό να πλακώσει στο ξύλο τον άλλο.

Το νόημα της διαφήμισης είναι πως όποτε μιλάει πολύ η οικογένεια σου την πληρώνεις εσύ! Ωραίο το σκεπτικό της COSMOTE, αφού διαφημίζει οικογενειακά πακέτα τηλεφωνικής επικοινωνίας!

Εσύ γνωρίζεις κάποιαν άλλη διαφήμιση που θα μπορούσε να βρίσκεται στη λίστα μας; Γράψε μας στα comments!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending