fbpx

Όσα κέρδισα από την εμπειρία μου στο StudentLife και πώς να τα ζήσεις κι εσύ!

Μπορεί να πέρασαν σχέδον 4 μήνες (ίσως και κάτι παραπάνω) από εκείνη τη στιγμή που αποφάσισα να στείλω το δείγμα γραφής μου στο Studentlife, όμως θυμάμαι πολύ καλά εκείνη τη μέρα.

1
Πώς ξεκίνησαν όλα;

Θα μπορούσα να αρχίσω να γράφω πως «ήταν ένα χειμωνιάτικο απόγευμα του Δεκέμβρη όταν αποφάσισα να γράψω το πρώτο μου άρθρο…» H αλήθεια όμως είναι πως ήταν η απόφαση της στιγμής και η ανάγκη για δημιουργία.

Το σίγουρο είναι πως ήταν μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία που με βοήθησε να μάθω νέα πράγματα και να αποκτήσω νέες γνώσεις!

Μέσα από τις συναντήσεις μας, μου δόθηκε επίσης η ευκαιρία να γνωρίσω νέα άτομα, να ανταλλάξουμε απόψεις και φυσικά να γνωρίσω καλύτερα το αντικείμενο της αρθρογραφίας.

Αν θέλεις κι εσύ να γίνεις ένας νέος αρθρογράφος και είσαι ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα, τότε μη χάσεις αυτή τη μοναδική ευκαιρία!


Μάθε περισσότερα & κάνε αίτηση ΕΔΩ!


2
Όσα κέρδισα

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Εύη Οικονομίδου, Chief Editor & Content Creator, για την ευκαιρία που μου έδωσε, αλλά και τις συμβουλές και τη βοήθεια που μου πρόσφερε καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της πρακτικής άσκησης.

Ξεχωριστές ευχαριστίες σε όλους εσάς που διαβάζατε τα άρθρα μου και πάντα μου ζητούσατε κι άλλα!

Θα επανέλθω δριμύτερος με νέες ιδέες και άρθρα 😉


Θες να ζήσεις κι εσύ την αξέχαστη εμπειρία συμμετοχής στο Internship αρθρογράφων; Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!


Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending