fbpx

“Αγκαλιά” με τον τίτλο το Πανεπιστήμιο Frederick!

Την 5η του νίκη σε 5 παιχνίδια (εκκρεμεί ένα παιχνίδι με το Πανεπιστήμιο Κύπρου) πέτυχε το Πανεπιστήμιο Frederick στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Φούτσαλ Γυναικών.

Τα κορίτσια της Στέλλας Δημητρίου επικράτησαν σε ένα γεμάτο παιχνίδι του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου με 3-7 και περιμένουν πλέον τη στέψη.

Από πολύ νωρίς έδειξαν τις διαθέσεις τους οι φιλοξενούμενες αφού στο 5′ το σκορ ήταν 0-2 χάρη σε τέρματα των Βικτώρια Ζαμπά (1′) και Μαρινέλλα Παναγιώτου (5′). Οι γηπεδούχες του Ευρωπαϊκού από την πλευρά τους ήταν αποφασισμένες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και μείωσαν στο 6′ με την Χρυστάλλα Χαραλάμπους.

Άλλα 2 τέρματα των Ζαμπά και Παναγιώτου έφεραν στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου (15′) το σκορ στο 1-4, για να μειώσει εκ νέου το Ευρωπαϊκό (2-4) στο 21′ με την Μαρία Ματθαίου, αποτέλεσμα που σφράγισε τις προσπάθειες των 2 ομάδων στο Α’ ημίχρονο.

Με την έναρξη του Β’ μέρους (29′) οι πορτοκαλί μείωσαν κι άλλο το σκορ (3-4) με το 2ο προσωπικό τέρμα της Ματθαίου, με το παιχνίδι να γίνεται ντέρμπι για τα καλά. Η μπάλα ανεβοκατέβαινε με τις ευκαιρίες να διαδέχονται η μια την άλλη.

2 τέρματα της Μαρινέλλας Παναγιώτου όμως στο 37′ και το 41′ άνοιξαν και πάλι τη διαφορά (3-6), για να βάλει η ίδια το κερασάκι στην τούρτα (5 προσωπικά τέρματα στο παιχνίδι) στο 47′ χαρίζοντας στο Frederick άλλη μια νίκη.

Αξίζει πάντως να αναφερθεί πως στην τελευταία φάση του αγώνα τραυματίστηκε η Μαρία Ιωάννου του Frederick και ο προπονητής του Eυρωπαϊκού, Φρίξος Πιερή, τη βοήθησε βάζοντας της πάγο σε μια κίνηση που δείχνει τις πραγματικές αξίες του Αθλητισμού!

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Πανταζή Α., Χαραλάμπους Β., Χαραλάμπους Χρ., Χρυσάνθου Α., Ματθαίου Μ., Αυγουστή Μ., Γεωργίου Ν., Αντωνίου Α., Τίγρη Στ., Κλεάνθους Χ., Κλείτου Α., Χριστοφόρου Μ.

Πανεπιστήμιο Frederick: Χρυσοστόμου Λ., Χριστοδούλου Α., Ιωάννου Μ., Αντρέου Β., Σολωμού Χρ., Παναγιώτου Μ., Κυπριανού Θ., Ζαμπά Β., Πέτρου Ε., Χρυσοστόμου Α-Μ., Σοφοκλέους Στ.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

-Στον άλλο αγώνα, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας επικράτησε του Πανεπιστημίου Κύπρου με 9-5 τερματίζοντας έτσι στη 2η θέση. Για τις νικήτριες 4 τέρματα πέτυχε η Άντρια Πελοπίδα με την Κιρκίνη να σημειώνει άλλα 3, ενώ από ένα τέρμα σκόραραν οι Τουμπή και Κυριάκου.

Για το Πανεπιστήμιο Κύπρου 3 τέρματα σημείωσε η Μαρία Γιάννη και 2 η Γεωργία Αναστάση.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending