fbpx

5 Κύπριοι & Κύπριες μας είπαν τι θα στερηθούν πριν έρθει το φετινό καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι είναι “προ των πυλών”, και όλοι σιγά-σιγά βάζουν τις “throwback” φωτογραφίες στο Instagram ή/και αρχίζουν να κάνουν τα μπάνια τους στις παραθαλάσσιες περιοχές της Κύπρου.

Όσο ευχάριστη εποχή κι αν είναι το καλοκαίρι για κάποιους, άλλο τόσο παράξενο είναι για κάποιους άλλους!

Ρωτήσαμε 5 Κύπριους να μας πουν τι θα στερηθούν πριν να έρθει το καλοκαίρι.

Δες πιο κάτω τις απαντήσεις τους:

1
Γιάννης Ιωάννου

  • Πριν από το καλοκαίρι θα στερηθώ το φαγητό δυστυχώς. Έσσιει που τον Γενάρη που λαλώ να αρκέψω γυμναστήριο τζιαι δίαιτα, αλλά μάταια. Εγώ ακόμα χαβάν μου. Πρέπει να στερηθώ οπωσδήποτε πίτσες, σουβλάκια, γύρους κ.τ.λ. Αλλά εν με θωρώ να αρκεύκω οπόταν… ας το αφήσω για το καλοκαίρι του 2019 καλύτερα!

2
Μαρία Σοφρωνίου

  • Πριν από το καλοκαίρι θα στερηθώ το ποτό. Έσσιει έναν χρόνο περίπου που πίνω μπύρες 3-4 φορές την εβδομάδα, μέχρι τελικής πτώσεως. Ακόμα τζιαι οι φίλοι μου είπαν μου πως έκαμα “μπυροτζιοιλιά“. Θέλω το παλιό μου κορμί πίσω! Αν δεν κόψω το ποτό τωρά, εν να με βουρούν στην παραλία να μου δώκουν κρεβατούι, γιατί εν να νομίζουν πως είμαι… έγκυος. Τωρά που το ξανασκέφτουμαι, δεν είναι καθόλου κακή ιδέα!

3
Μάριος Διονυσίου

  • Πριν από το καλοκαίρι θα στερηθώ τις πολλές εξόδους με τους φίλους μου. Δυστυχώς, δεν είναι και τόσο καλά τα οικονομικά μου και θα πρέπει να περιορίσω στο ελάχιστο τις σπατάλες, αν θέλω να βγαίνω για κανένα ποτό το καλοκαίρι. Κρίση, τι να κάμουμε;!

4
Γεωργία Πιτσιλλίδη

  • Πριν από το καλοκαίρι θα στερηθώ τους φίλους μου για λίγο καιρό. Έχω πάρα πολλές εξετάσεις και αν δεν κάτσω να διαβάσω για να περάσω, την έβαψα! Θα περιορίσω τις εξόδους μαζί τους και θα αφοσιωθώ στο διάβασμα, έτσι ώστε να έχω ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι μαζί τους!

5
Κωνσταντίνος Αντωνίου

  • Πριν από το καλοκαίρι θα στερηθώ την όμορφη θάλασσα της Λεμεσού. Σπουδάζω στην Αγγλία και έχω να έρθω στην πόλη μου από τα Χριστούγεννα. Θα μπορούσα να έρθω για λίγες μέρες το Πάσχα, αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν τα κατάφερα. Αν όλα πάνε καλά, τον Μάιο θα έρθω πίσω και θα απολαύσω τη θάλασσα όπως τη στερήθηκα τόσο καιρό!

Εσύ τι θα στερηθείς πριν έρθει το καλοκαίρι; Γράψε μας σε comment!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending