fbpx

Μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης “Σταδιοδρομία 2018” από το ΤΕΠΑΚ!

Πραγματοποιήθηκε από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, με επιτυχία την Πέμπτη, 19 Απριλίου η Εκδήλωση Σταδιοδρομία 2018, Σπουδές – Καριέρα – Επιχειρηματικότητα.

Η διοργάνωση της Εκδήλωσης Σταδιοδρομία 2018, Σπουδές – Καριέρα – Επιχειρηματικότητα, αποτελεί επιτυχία και προσέφερε στους φοιτητές και το ευρύ κοινό, μια τεράστια ευκαιρία διασύνδεσης.

Οι συμμετέχοντες, φοιτητές, απόφοιτοι και το ευρύ κοινό δικτυώθηκαν με τις επιχειρήσεις και οργανισμούς που συμμετείχαν, καθώς είχαν την ευκαιρία διεκδίκησης κενών θέσεων εργασίας και πρακτικής άσκησης. Μια μοναδική ευκαιρία για συναντήσεις φοιτητών και αποφοίτων με σημαντικούς εργοδότες από διάφορα πεδία σπουδών!

Στην έκθεση πέραν των 70 οργανισμών, με διευθυντές και στελέχη ανθρώπινου δυναμικού, ενημέρωσαν τους ενδιαφερόμενους για τις τρέχουσες και επικείμενες διαδικασίες πρόσληψης και για τις γενικότερες τάσεις στην αγορά εργασίας.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκαν εξειδικευμένα σεμινάρια ανάπτυξης δεξιοτήτων, εργαστήρια ετοιμασίας βιογραφικού και προετοιμασίας συνέντευξης πρόσληψης.

Παράλληλα, παρουσιάστηκαν ενδιαφέρουσες επαγγελματικές παρουσιάσεις για ευκαιρίες απασχόλησης, επαγγελματικής εκπαίδευσης και απόκτησης κρίσιμων δεξιοτήτων! Κάποιες θεματικές ενότητες που αναπτύχθηκαν ήταν τα πράσινα επαγγέλματα και ενεργειακές εξελίξεις στην Κύπρο καθώς επίσης και απαραίτητες δεξιότητες στη Ναυτιλιακή Βιομηχανία.

Φιλοξενούμενος ήταν ο Χρύσανθος Τσουρούλλης, Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ και του SIGMA TV, όπου ανάπτυξε το θέμα “Η ζωή στην Τηλεόραση και το Cyprus Media Academy” και απάντησε σε ερωτήσεις του κοινού.

Επίσης φιλοξενήθηκε ο Πανίκος Παρμαξής, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της Cybarco, μιας εκ των μεγαλύτερων κυπριακών κατασκευαστικών εταιριών. Ο κύριος Παρμαξής ανάπτυξε το θέμα “Τι ψάχνω όταν προσλαμβάνω Μηχανικούς”.

Ακόμη, οι Δρ Ειρηναίος Κούτσακος και Γιώργος Πέτρου των MN Larnaca and Limassol Desalination Plants, παρουσίασαν ευκαιρίες εκπαίδευσης και εργοδότησης Χημικών Μηχανικών / Μηχανολόγων σε δυο υπερσύγχρονες μονάδες αφαλάτωσης σε Λεμεσό και Λάρνακα.

Την εκδήλωση χαιρέτησε η Υφυπουργός Ναυτιλίας Νατάσα Πηλείδου η οποία τόνισε ότι “η συνεχιζόμενη συνεργασία με το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου θα είναι πολύπλευρη για την περαιτέρω ανάπτυξη της χώρας μας”.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending