fbpx

Internship στο StudentLife: Μάθε όσα θα κερδίσεις αν συμμετέχεις!

Τα τελευταία χρόνια που είμαι φοιτήτρια, παρακολουθούσα την ιστοσελίδα του StudentLife.com.cy και τα χιουμοριστικά άρθρα.

Κάθε χρόνο έβλεπα τις προκηρύξεις για την αναζήτηση νέων αρθρογράφων και κάθε φόρα, μου προκαλούσε το ενδιαφέρον. Απλά δεν ήθελα να ασχοληθώ τότε. Ίσως όμως να ήταν και λάθος μου.

1
Στην τελευταία προκήρυξη, τον Δεκέμβριο του 2017, ρίσκαρα και είπα να δοκιμάσω. Σίγουρα κάτι θα κέρδιζα

Θα κέρδιζα σίγουρα εμπειρίες και  γνώσεις και στην πραγματικότητα αυτό έγινε. Είχα κάποια εμπειρία σε ότι αφορά τη δημοσιογραφία, λόγω του ότι κάποια άρθρα μου ήταν δημοσιευμένα σε εφημερίδες.

Επίσης, μέσω συνεντεύξεων που είχα πάρει από αρκετούς νέους για τη ραδιοφωνική εκπομπή που έχω, το γράψιμο σε αυτού του είδους τα άρθρα ήταν ένα ρίσκο για να μπορέσω να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου και σε αυτόν τον τομέα.

2
Η ενασχόληση μου με τα χιουμοριστικά άρθρα μου έδωσε την ευκαιρία να προσπαθήσω και να μάθω τον τρόπο για ένα πιο «χαλαρό υφάκι» γραψίματος

Δοκίμασα και τις συνεντεύξεις που μου αρέσουν πολύ πειραματιζόμενη και με αυτό το είδος συγγραφής. Όταν βλέπεις πως το άρθρο σου ξεπέρασε τα 5000 views από αναγνώστες, αυτό είναι όμορφο συναίσθημα.

Νιώθεις πως η γνώση, η φαντασία σου και αυτό που ΕΣΥ έχεις δημιουργήσει, έχει μεταφερθεί σε αρκετούς αναγνώστες που θέλησαν να διαβάσουν αυτό που ΕΣΥ έχεις γράψει.

Κατάφερα να συνδυάσω όλες τις υπόλοιπες ασχολίες μου παράλληλα με το Internship, χωρίς κάποιο κόστος, όπως έκαναν και τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας μου.

Η συντονίστρια της ομάδας, Εύη Οικονομίδου, βρισκόταν πάντα δίπλα μου και πάντα μου απαντούσε όλες τις  ερωτήσεις που τις ετοίμαζα.

Πέρασαν γρήγορα οι 4 μήνες και ήταν μια όμορφη εμπειρία. Σίγουρα θα ήθελα να συνεχίσω να γράφω, μιας και είναι κάτι που  με εκφράζει.


Θες να ζήσεις κι εσύ την αξέχαστη εμπειρία συμμετοχής στο Internship αρθρογράφων; Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!


Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending