fbpx

Μεγάλη ματσάρα και βήμα για τη 2η θέση το ΤΕΠΑΚ!

Πολύ μεγάλο παιχνίδι ήταν αυτό ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και το ΤΕΠΑΚ για την 9η αγωνιστική του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Φούτσαλ Αντρών.

Νικητής ήταν το ΤΕΠΑΚ (3-4) με το ματς να χαρακτηρίζεται πάντως από τη δύναμη και το πάθος που έδωσαν και οι 2 ομάδες στο ταρτάν του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Οι γηπεδούχοι του Αντρέα Καλλινίκου προηγήθηκαν νωρίς-νωρίς (4′) με τον Αναξαγόρα Βιολάρη με το ΤΕΠΑΚ να απαντά όμως πολύ γρήγορα με τον Παναγιώτη Σάββα (1-1 στο 8′).

Το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι του Δημήτρη Ελισσαίου ισοφάρισαν γρήγορα έδωσε άγρια ομορφιά στο παιχνίδι, αφού και οι 2 ομάδες ήθελαν τη νίκη, η κάθε μια για τους δικούς της λόγους.

Το ματς, όσο κύλουσε ο χρόνος, γινόταν όλο και πιο δυνατό με το 1-1 όμως να μην αλλάζει μέχρι και τη λήξη του Α’ ημιχρόνου.

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το Β’ ημίχρονο, μιας και το Πανεπιστήμιο Κύπρου κυνηγούσε με μανία το 2ο τέρμα για να ξαναμπεί μπροστά στο σκορ, την ώρα που το ΤΕΠΑΚ με έξυπνη τακτική περίμενε την ευκαιρία του.

Μια τέτοια εκμεταλλεύτηκε στο 35′ ο Άγγελος Π. που έκανε το 1-2 για τους κιτρινόμαυρους της Λεμεσού βάζοντας φωτιά στο ματς.

Το τρίλεπτο 37′-40′ έμελλε να καθορίσει πολλά! Ο Άγγελος Π. με άλλα 2 προσωπικά τέρματα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-4 δίνοντας ισχυρότατο προβάδισμα νίκης στο ΤΕΠΑΚ.

Οι ασπρόμαυροι του Πανεπιστημίου Κύπρου, από την πλευρά τους, βρήκαν και έχασαν πάμπολλες ευκαιρίες σε ολόκληρο το 2ο ημίχρονο σημαδεύοντας τα δοκάρια του Κυριάκου Αλεξάνδρου. Άσκησαν έντονη πίεση σε μεγάλα διαστήματα και κυνήγησαν την ανατροπή.

Παρ’ολίγον μάλιστα να τα καταφέρουν, αφού μέσα σε ένα δίλεπτο (49′-50′) μετέτρεψαν το 1-4 σε 3-4 χάρη σε τέρματα των Αντρέα Χατζηγεωργίου και Παναγιώτη Κυριάκου.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε το πανεπιστήμιο της Λεμεσού να πανηγυρίζει μια μεγάλη νίκη και το Πανεπιστήμιο Κύπρου να τα έχει με την τύχη του σε ένα παιχνίδι στο οποίο σημειώθηκαν 7 τέρματα και μπορούσαν να σημειωθούν άλλα τόσα.

Με αυτή τη νίκη οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 9 βαθμούς και συνεχίζουν την προσπάθεια για κατάκτηση της 2ης θέσης, με τους γηπεδούχους να παραμένουν στους 3 βαθμούς και την τελευταία θέση.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Γεωργιάδης Ν., Βιολάρης Α., Κασαπάκης Β., Ππούνας Στ., Χατζηγεωργίου Α., Παυλίδης Κ., Κυριάκου Π.

ΤΕΠΑΚ: Αλεξάνδρου Κ., Κακουλής Μ., Παναγή Μ., Ττεραλής Γ., Σάββα Π., Μουρούζης Μ., Άγγελος Π.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending