fbpx

Πήρε το ντέρμπι και το πρωτάθλημα το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο!

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, μπορεί να έπαιζε εκτός έδρας αλλά το το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου κέρδισε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και κατέκτησε το τρόπαιο στην πετόσφαιρα γυναικών.

Τα δύο πανεπιστήμια ισοβαθμούσαν και η μοίρα τα έφερε να τεθούν αντιμέτωπα στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, έχοντας την έδρα με το μέρος του πήρε προβάδισμα στο σκορ με 25 – 19 στο πρώτο σετ.

Στο 2ο σετ οι δύο ομάδες ήταν πολύ κοντά καθόλη τη διάρκεια ενώ το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έλεγχε το παιχνίδι μέχρι και τον 16ο πόντο και κάπου εκεί πήρε προβάδισμα το Ευρωπαϊκό. Οι δύο ομάδες δεν τα παράτησαν λεπτό και το σετ πήραν οι φιλοξενούμενες, με σκορ 21 – 25, κερδίζοντας σημαντικούς πόντους στο τέλος.

Η ροή του 3ου δεκαλέπτου ήταν πανομοιώτυπη με αυτή του 2ου, όπως και το σκορ. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου εκμεταλλεύτηκε κάποια αβίαστα λάθη του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, που φάνηκε να επηρεάστηκε από το προηγούμενο χαμένο σετ.

Το 4ο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες δεν άφησαν ούτε και ένα πόντο να πάει χαμένος. Το τελικό σκορ 23 – 25 δείχνει τη μαχητικότητα των δύο ομάδων, και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ο τίτλος κρίθηκε σε λεπτομέρειες.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στέφθηκε πρωταθλήτρια ομάδα, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κατέκτησε τη 2η θέση ενώ το Πανεπιστήμιο Κύπρου την 3η.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (Λιοτατής Αντώνης): Γεωργουλάτου Α, Παπασάββα Γ, Πιριπίτση Ρ, Αγγελοπούλου Μ, Χρήστου Α, Τζανουδάκη Κ, Χαρώνη Ο, Καυκαρίδου Χ, Γιαννακού Ε, Ποπά Α, Κρασάκη Ε.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Σοφοκλέους Κυριάκος): Κουτουμπά Ε, Παπαδοπούλου Μ, Χριστοφή Ν, Ιωάννου Σ, Χριστοδούλου Α, Χαραλάμπους Β, Μαραγκού Γ, Καρίπη Μ, Οικονόμου Ζ, Κοβαλένκο Σ.

Φωτογραφικό υλικό στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending