fbpx

5 summerish outfits που θα απογειώσουν το Instagram σου!

Το καλοκαίρι θα είναι εδώ νωρίτερα από όσο νομίζετε, πράγμα που σημαίνει ότι είναι καιρός να αλλάξουμε τις ντουλάπες μας με πιο fun, summerish και ελαφριά κομμάτια.

Αλλά μερικές φορές η μετάβαση στις θερμότερες μέρες μπορεί να είναι μια πρόκληση γιατί είναι αρκετά εύκολο να χάσεις τη δημιουργικότητα του στυλ σου.

Ευτυχώς, όμως, υπάρχει το Instagram, μια πηγή συνεχούς έμπνευσης που σου δίνει ιδέες για το ποιο outfit να δημιουργήσεις. Πιο κάτω σου προτείνω δέκα μοναδικά και stylish outfits για να διαλέξεις που μπορείς ευκολά να υιοθετήσεις.

Δες 5 ιδέες για να αντιγράψεις για το καλοκαίρι:

1
Floral φόρεμα + sneakers

Συνδύασε ένα όμορφο floral φόρεμα με ένα ζευγάρι sneakers για μια άνετη καλοκαιρινή εμφάνιση. Βάλε και τα χρωματιστά γυαλιά ηλίου και θα είσαι super wow!

2
Denim φούστα + άσπρο πουκάμισο

Και βέβαια ναι, μπορείς να φορέσεις western μπότες ακόμα και στη ζέστη, φτάνει να αντέχεις! Απλά φρόντισε να τα συνδυάσεις με μια ωραία denim φούστα και ένα λευκό πουκάμισο το οποίο θα δέσεις ή με ένα crop top!

3
Pyjamas set

Κοστούμι το καλοκαίρι; Yes please! Απλά επιλέξτε ένα λεπτό ύφασμα και σε παστέλ χρώμα ή σε floral pattern! Συνδυάστε το με mules σε έντονο χρώμα και αντίστοιχο χρώμα σκιών!

4
Jeans + παιχνιδιάρικο top

Συνδύασε ένα κλασικό white top με ένα floral μπλουζάκι από πάνω για να δώσεις μια φρεσκάδα στο outfit σου. Βάλε τα αγαπημένα σου ανοιχτόχρωμα jeans (όχι τα εντελώς ανοιχτόχρωμα όμως) και πάρε την αγαπημένη σου “καλοκαιρινή” τσάντα από staud.clothing.

5
Gingham 

Φορέσε το αγαπημένο σου gingham κομμάτι της ντουλάπας σου με ένα πιο girly τρόπο. Βάλε κοριτσίστικες καρφίτσες στα μαλλιά και τα ρετρό γυαλιά σου και είσαι πανέτοιμη. Για παπούτσια επέλεξε τα άσπρα sneakers σου ή mules σε έντονο κόκκινο χρώμα.

Εσύ ποιο outfit θα επιλέξεις; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending