fbpx

3 λόγοι που θα σε πείσουν να φοράς πιο συχνά μακριές φούστες!

Μακριές φούστες την άνοιξη και το καλοκαίρι; Και φυσικά ναι. Τα τελευταία trends θέλουν να φοράμε τις μακριές φούστες και για τις πιο casual εμφανίσεις μας, αλλά και για τις πιο επίσημες βόλτες.

Μάθε πως για την season άνοιξη-καλοκαίρι 2018 είναι το must have για την γκαρνταρόμπα μας.

Οι μάξι φούστες επίσης, είναι βολικές και κομψές τα ταυτόχρονα. Ό,τι ακριβώς ζητά, κάθε γυναίκα και τα θετικά δεν σταματούν εδώ. Θέλεις να μάθεις και τα υπόλοιπα;

Δες γιατί η maxi φούστα είναι σύμμαχος κάθε γυναίκας:

1
Δείχνει ωραία σε όλα τα σώματα

Είναι το πιο εύκολο κομμάτι για να φόρεσεις, αφού σπάνια θα βρεις μια η οποία θα τονίζει τις ατέλειές σου. Επέλεξε μια φούστα με έντονο print και βάλε ένα λευκό top από πάνω και θα είσαι fashionable!

Αν έχει λεπτή σιλουέτα τότε επέλεξε μια στενή φούστα και συνδύασε την με crop top για να αναδείξεις καλύτερα το σώμα σου! Αν έχεις καμπύλες και δε θέλεις να τις τονίσεις (λάθος σου που δε θέλεις) τότε επέλεξε φούστες με ασύμμετρο σχήμα.

2
Μπορείς να τη φορέσεις με όλα τα παπούτσια

Ποιος είπε ότι οι μακριές φούστες συνδυάζονται μόνο με high heels; Τα trends των τελευταίων 7 χρόνων θέλουν να φοράμε τις φούστες με τα sneakers μας για να δημιουργούμε fashionable street style looks!

Παίξε με αντιθέσεις: Φόρεσε ballet φούστα με ugly sneakers, denim midi φούστα με pointed low heels και see through pleated φούστα με mules σε έντονο χρώμα.

3
Σε κάνει να νιώθεις σιγουριά

Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό: ας πούμε αυτό, αγαπάς τις μακριές φούστες γιατί σε κάνουν να νιώθεις πιο σίγουρη με τον εαυτό σου και σε κάνουν να έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση!

Είναι άνετες και μπορούν να καλύψουν όλες τις ατέλειες που μια μίνι φούστα θα τόνιζε: λίγη κυτταρίτιδα εδώ, μερικά σπασμένα τριχοειδή αγγεία εκεί, κλπ.

Εσύ θα τολμήσεις να φορέσεις maxi skirt στην επόμενη σου έξοδο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending