fbpx

Γιόρτασε την Παγκόσμια Μέρα Γέλιου στο βιωματικό εργαστήριο γέλιου και ευεξίας!

Πώς θα σας φαινόταν να ξεκινούσατε το Σαββατοκύριακό σας με γέλιο, εμψύχωση και απλές τεχνικές για να δυναμώσετε την ψυχική και σωματική σας υγεία; Και όλα αυτά χωρίς να χρησιμοποιήσετε χιούμορ, ανέκδοτα ή κωμωδία;

Σε μια εποχή καταιγισμού δύσκολων ειδήσεων και γεγονότων, που μπορούν να οδηγήσουν στην αποδυνάμωση της ψυχικής και σωματικής μας υγείας, με συνέπεια να εμφανίζονται όλο και πιο έντονα ασθένειες και άλλες αρνητικές συνέπειες, η ανάγκη για εσωτερική ενδυνάμωση και ανακάλυψη των μηχανισμών που έχουμε μέσα μας για να αυτοθεραπευόμαστε είναι περισσότερο από επιτακτική.

To Club Υγείας και Ευεξίας Γέλιου Κύπρου, γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου, σας προσκαλεί σε ένα βιωματικό εργαστήριο γέλιου και ευεξίας στον χώρο του Instinct Yoga Studio (Γρηγορίου Λαμπράκη 1) στην Αγλαντζιά.

Από το 2016, το Club προσφέρει μοναδικές εστίες γέλιου Παγκύπρια σε συνεργασία με Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, Δήμους και μη κυβερνητικές οργανώσεις. Πιστεύοντας στα θεραπευτικά οφέλη του γέλιου, οι συνεργάτες του Club ενισχύουν την χαρά, την γνώση, τις εμπειρίες και τους κοινωνικούς δεσμούς σε κάθε εργαστήρι, αποδεικνύοντας ότι το γέλιο είναι ένας αξιόπιστος, διατηρήσιμος, συμπληρωματικός μηχανισμός για την αυτοΐαση και την ευεξία μας.

Στις 5 του Μάη, και μετά από μια σειρά 60 και άνω χαρούμενων εστιών Ευεξίας Γέλιου, η Χριστίνα και ο Δημήτρης σας προσκαλούν να “επιλέξετε να γελάσετε” , και να “αδράξετε το γέλιο” με την μέθοδο της Ευεξίας Γέλιου, στηρίζοντας παράλληλα την εκδήλωση για καλό σκοπό.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τις ασκήσεις γέλιου, τις τεχνικές αναπνοής και διαλογισμού, την οπτική επαφή και την ήπια αεροβική δραστηριότητα, προσκαλείστε:

• Να ανακαλύψετε πώς να μετατρέψετε το γέλιο σε μια μηχανή προστασίας απέναντι στο στρες και στην κατάθλιψη.
• Να εξοπλιστείτε με απλές, αποτελεσματικές τεχνικές Ευεξίας Γέλιου για να ενισχύετε καθημερινά το σωματικό και ψυχικό ανοσοποιητικό σας σύστημα.
• Να περάσετε μια εμπειρία ενδυνάμωσης και χαράς, που αγκαλιάζει την επιστήμη της υγείας και της ευεξίας.
• Να γιορτάσετε το γέλιο ως πηγή χαράς, αποδοχής όλων των συναισθημάτων και ψυχικής ανάτασης.

Το εργαστήρι θα ενισχύσει τις δραστηριότητες του Φόρουμ Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), μιας ομάδας επαγγελματιών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, που ασχολείται τόσο με θέματα ψυχοκοινωνικής στήριξης ασθενών και των οικογενειών τους, όσο και με δημιουργικές ομάδες αποφόρτισης και ενδυνάμωσης του προσωπικού που βρίσκεται καθημερινά ανάμεσα σε επείγοντα και δύσκολα περιστατικά. Στον χώρο του Instinct Yoga Studio που θα φιλοξενήσει το εργαστήρι, θα υπάρχει περίπτερο με τις δράσεις του Φόρουμ για ενημέρωση και συμμετοχή.

Φορέστε λοιπόν ρούχα και παπούτσια που διευκολύνουν την ήπια άσκηση, και κάνετε δώρο στον εαυτό σας και στους δικούς σας αυτό το εργαστήρι ενδυνάμωσης.

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι τις 2 του Μάη, σημειώνοντας ένα όνομα, τηλέφωνο επικοινωνίας και αριθμό ατόμων που επιθυμείτε να συμμετέχουν στους εξής συνδέσμους:

– Με μήνυμα ή τηλέφωνο στο 96170590

– Με inbox στο Facebook Group: Club Υγείας και Ευεξίας Γέλιου Κύπρου

– Με ηλεκτρονικό μήνυμα στο laughterwellnesscy@gmail.com

– Με δήλωση ενδιαφέροντος στο Facebook και στην εκδήλωση “Άδραξε το Γέλιο” #seizethelaughter

Ας γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου στις 5 του Μάη όπως και κάθε μέρα, ως δημιουργοί και υπεύθυνοι της δικής μας χαράς και αυτοΐασης.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending