fbpx

Διατήρησε το αήττητο και πανηγύρισε το πρωτάθλημα το Ευρωπαϊκό!

Ένα γεμάτο παιχνίδι φύλαξαν για να κατεβάσει την αυλαία του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Φούτσαλ Αντρών φύλαξαν το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Οι 2 ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 5-5, σε ένα ματς με συνεχόμενες ανατροπές που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Οι γηπεδούχοι του Ευρωπαϊκού μπήκαν στο παιχνίδι με τον αέρα του πρωταθλητή, έχοντας ως στόχο να τελειώσουν το πρωτάθλημα αήττητοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι κυνηγούσαν νίκη γοήτρου.

Αυτό είχς ως αποτέλεσμα να δούμε ανοιχτό φούτσαλ με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας να ξαφνιάζει το Ευρωπαϊκό και να προηγείται (0-1) με τον Κοπτίδη στο 14′. Στο 22′ μάλιστα οι φουτσαλιστές του Μάριου Γιαξή διπλασίασαν τα τέρματα τους με σκόρερ και πάλι τον Κοπτίδη.

Η απάντηση των γηπεδούχων του Φρίξου Πιερή ήταν άμεση, αφού ανέβασαν τέμπο και ισοφάρισαν σε 2-2 πριν τη λήξη του ημιχρόνου (Κρέκος 23′, Κωνσταντινίδης 25′).

Με την έναρξη του Β΄ημιχρόνου όμως οι φιλοξενούμενοι ξαναπήραν προβάδισμα, μιας και μέσα σε 2 λεπτά (30′-32′) οι David C. και Γεωργίου μετέτρεψαν το 2-2 σε 2-4. Για ακόμα μια φορά όμως το Ευρωπαϊκό αντέδρασε και ισοφάρισε χάρη σε τέρματα των Στυλιανού (38′) και Κωνσταντινίδη (45′).

Το δράμα ωστόσο στο παιχνίδι δεν είχε τελειώσει, με τον Θεοδώρου να κάνει άμεσα (46′) το 4-5 για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και τον Στυλιανού να απαντά ξανά για το Ευρωπαϊκό διαμορφώνοντας το τελικό 5-5 στο 50′.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Χατζηβασίλης Γρ., Σάββα Στ., Σάββα Ελ., Κρέκος Γ., Ιακώβου Κ., Χατζηβασίλης Αλ., Αγγελή Αθ., Αντρέου Αχ., Κωνσταντινίδης Αχ., Καλαϊτζίδης  Ν., Ασλαμαζίδης Γ., Στυλιανού Κ.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Γεωργίου Ε., Κοπτίδης Ν., Παρασκευά Σ., Θεοδώρου Σ., Κυριάκου Π., Βασιλείου Μ., Σαφρής Γ., Condins N., David C.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending