Ο Τουμάζος Χαραλάμπους και η Στέλλα Ίσσα παρουσιάζουν τα t-shirts που δημιούργησαν μαζί!

Ο fashion blogger και δημιουργός, Τουμάζος Χαραλάμπους και η καλλιτέχνις Στέλλα Ίσσα εγκαινιάζουν επίσημα τον χώρο στον οποίο δημιουργούν, το «The Studio» στις 11 Μαΐου 2018 σε ένα πολύ ξεχωριστό fashion & art party!

Την ημέρα του event οι δύο τους θα παρουσιάσουν επίσημα και το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους μέσα από μια σειρά από limited edition t-shirts που έχουν την υπογραφή και των δύο τους και θα κυκλοφορήσουν κάτω από το label TOMMASO x Issa.

Μάθε περισσότερα εδώ: 

Είναι μία σειρά από έξι διαφορετικά prints σε λευκά t-shirts που συνδυάζουν την τέχνη με την μόδα για ένα δημιουργικό και stylish αποτέλεσμα και απευθύνονται σε όλους τους art lovers.

Στα t-shirts απεικονίζονται κάποιες από τις πιο διάσημες και αναγνωρίσιμες μορφές/πρόσωπα στην ιστορία της τέχνης και συνδυάζονται με μοντέρνα και fun στοιχεία, δημιουργώντας μοναδικά collages τα οποία είναι δημιουργίες της Στέλλας Ίσσα ενώ παράλληλα η επιλογή των υφασμάτων και ο σχεδιασμός των t-shirts έγινε από τον Τουμάζο Χαραλάμπους.

Τα συλλεκτικά αυτά t-shirts είναι φτιαγμένα με υφάσματα υψηλής ποιότητας και θα διατίθενται προς πώληση την ημέρα των εγκαινίων του «The Studio» με 15% έκπτωση! 

Παράλληλα οι δύο τους θα παρουσιάσουν τις προσωπικές τους συλλογές από δημιουργίες. Ο Τουμάζος Χαραλάμπους θα παρουσιάσει τη νέα του συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 που φέρει τον τίτλο «Intrépide» και αποτελείται από ανδρικά κουστούμια, t-shirts και βερμούδες.

Στη συλλογή κυριαρχούν κυρίως τα παστέλ χρώματα, ενώ δεν λείπουν τα καρό και τα ριγέ μοτίβα, οι κλασσικές γραμμές σε fun χρωματισμούς και οι διακριτικές λεπτομέρειες.

Η Στέλλα Ίσσα από την πλευρά της, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τους πίνακές κάτω από την ενότητα «Abstract yet Figurative» οι οποίοι είναι εμπνευσμένοι από το γυναικείο σώμα. Παρόλο που τα έργα της είναι αφηρημένα, η Στέλλα εξερευνά την ανθρώπινη φιγούρα, μέσα από την οποία διερευνώνται θέματα όπως τα πρότυπα ομορφιάς, το ιδανικό σώμα κ.α.

Το event πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Cal Creative Communication.

Η νέα συλλογή του Τουμάζου Χαραλάμπους και τα έργα της Στέλλας Ίσσα, θα παρουσιαστούν επίσημα την Παρασκευή, 11 Μαΐου σε ένα fashion & art party από τις 19.00 μέχρι τις 22.00 στο The Studio (Στυλιανού Αποστολίδη 7 στη Λάρνακα, 6021). Για περισσότερες πληροφορίες: 99474334 & 96552440.

Βρείτε περισσότερα εδώ: 

www.instagram.com/the_______studio/

www.instagram.com/tommaso.studio/

www.instagram.com/artissa_studio/

www.instagram.com/cal_creative_communication/