fbpx

3+1 αρώματα γι’ αυτή την εποχή που θα κλέψουν την καρδιά σου!

Το καλοκαίρι πλησιάζει ολοένα και πιο πολύ! Βγάλε έξω τα αέρινα φορέματά σου, τα αγαπημένα σου shorts και τα πιο άνετα σανδάλια σου! Ντύσου όπως αισθάνεσαι! Αγαπημένο μου καλοκαίρι είμαστε έτοιμες ξανά, να μας χαρίσεις τις πιο ανέμελες, ζεστές στιγμές!

Oh yes! Φυσικά δε θα ξεχάσουμε να προσθέσουμε στη λίστα μας το άρωμά μας και τον χαρακτήρα μας! Τα τελευταία ελιξίρια κυκλοφόρησαν στην αγορά, αποπνέουν θηλυκότητα, μυρίζουν καλοκαίρι και μας περιμένουν να τα δοκιμάσουμε!

Δες ποια αρώματα θα σε μαγέψουν με την ευωδία τους:

1
Alaïa Nude (EDP) – Alaïa

Εάν οι πόθοι και τα πάθη μας είχαν άρωμα αυτό θα μύριζε Alaïa Nude! Βελούδινο και άκρως θηλυκό, το νέο Alaïa Nude συνεπαίρνει όλες τις αισθήσεις!

Ένα σαγηνευτικό ελιξίριο που φουντώνει από το σανδαλόξυλο, τα άνθη πορτοκαλιάς, αλλά και το δέρμα σε συνδυασμό με το κέδρο και musk. Μοναδικό και πολύ πολύ ερωτεύσιμο! Αξίζει να το δοκιμάσεις!

2
Nomade – Chloe

Είσαι έτοιμη για απολαυστικές αποδράσεις, μεθυστικές συναντήσεις και καινούριες πουδρένιες μυρωδιές; Τότε είσαι έτοιμη για το Nomade!

Ένα άρωμα που η αίσθησή του χαρίζει αυτοπεποίθηση, ελευθερία και ατελείωτα ταξίδια όπως και το όνομά του (νομάδας)! Το αγαπώ!

3
Les Infusions de Mandarine – Prada

Και ποια δε λατρεύει ένα φρέσκο, δροσερό μπουκέτο από νότες μανταρινιού, νερόλι, άνθη πορτοκαλιάς και ξύσμα κίτρου; Το Les Infusions de Mandarine έρχεται να χαρίσει στις ζεστές καλοκαιρινές μέρες μια παιχνιδιάρικη διάθεση και να τονώσει την ενέργειά μας!

4
Accord N°2 Oriental – ZARA

Εάν πάλι προτιμάς τις πιο έντονες μυρωδιές που βγάζουν ένα πιο έντονο δυναμισμό θα πρότεινα το Accord N°2 Oriental από ZARA.

Τριαντάφυλλο, γεράνι, κρίνο, σοκολάτα, κεχριμπάρι και βανίλια είναι μερικά από τα συστατικά που έρχονται να δημιουργήσουν αυτό το υπέροχο άρωμα σε ένα μινιμάλ, μοντέρνο μπουκαλάκι με σαγηνευτικό, σέξυ και πολύ οικονομικό!

Εσύ ποιο θα δοκιμάσεις; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending