fbpx

Καφές + πάγος: Μια σχέση πάθους που μετουσιώνεται σε τέχνη από τους baristas των Starbucks μόνο για εμάς!

Αναμένοντας με ανυπομονησία το καλοκαίρι, τα Starbucks μας προ(σ)καλούν να ζήσουμε έντονες γευστικές εμπειρίες κρύου καφέ με οδηγό τη δεξιοτεχνία και το πάθος των baristas τους.

Ιδανική για όλες τις ώρες της ημέρας, η ομάδα των κρύων ροφημάτων Cold Brew που για πρώτη φορά έφεραν τα Starbucks στην Κύπρο ήδη από το 2015, προσφέρει μια έντονη γευστική εμπειρία καφέ.

Ο καινοτόμος καφές Cold Brew που φτιάχνεται με αργή εκχύλιση φρέσκου αλεσμένου καφέ σε κρύο νερό για 20 ώρες, αναδεικνύοντας όλα τα αρώματά του και προσφέροντάς μας έναν κρύο καφέ με βελούδινη γεύση, χωρίς οξύτητα, και με γεμάτο σώμα.

Πλάι στον κλασικό πλέον και αγαπημένο Cold Brew, μπορεί κανείς πλέον να βρει τον νέο Cold Brew Latte, για όσους αγαπούν τον συνδυασμό καφέ με γάλα, τον Almond Cold Brew, για μια dairy-free εναλλακτική επιλογή, ή τον Vanilla Sweet Cream Cold Brew για μια πιο έντονη, φυσική γλυκύτητα, αλλά και τους Vanilla Cold Brew Float ή Caramel Cold Brew Float, για όσους αναζητούν μια απολαυστική επιλογή Frappuccino.

Επιπλέον οι baristas των Starbucks, ανάλογα με τη διάθεση και τις γευστικές μας προτιμήσεις, μας βοηθούν να διαλέξουμε μέσα από μια ανεξάντλητη ποικιλία επιλογών τον κρύο καφέ που θα συντροφεύσει και τονώσει τις δικές μας καθημερινές στιγμές. Εκτός από τον Cold Brew στα Starbucks έχουμε επιπλέον πολλές και διαφορετικές κρύες επιλογές με βάση τον espresso, όπως ένα κλασικό Freddo Cappuccino, ένα Iced Americano, ένα Iced Caramel Macchiato ή ένα Latte Macchiato με γάλα βρώμης ή αμυγδάλου.

Μονοποικιλιακός καφές Colombia Nariño, ιδανικός και για κρύο καφέ:
Αυτόν τον Μάιο, μπορούμε να επιλέξουμε τον μονοποικιλιακό καφέ Colombia Nariño, ως δεύτερη επιλογή espresso για όλα τα ροφήματα Starbucks στα καταστήματα καθώς και ως καφέ σε κόκκους για το σπίτι ή / και το γραφείο. Διακρίνεται για την απαλή και παράλληλα σύνθετη γεύση με νότες βοτάνων και καρυδιών. Καφές με μέτρια οξύτητα και ελαφρύ σώμα που είναι κατάλληλος και για παρασκευή κρύου καφέ.

Η έντονη εμπειρία κρύου καφέ απογειώνεται στα Starbucks, με τον αρμονικό συνδυασμό καλοκαιρινών αλμυρών και γλυκών εδεσμάτων όπως:

– Mediterranean Turkey Wrap, ένας μεσογειακός συνδυασμός από καπνιστή γαλοπούλα, ελιές, κόκκινη πιπεριά, μαρούλι με ντομάτα και χούμους τυλιγμένο σε τορτίγια τομάτας.

– Chicken Poké Wrap, ένας απολαυστικός συνδυασμός από κοτόπουλο φιλέτο στην σχάρα, καρότο & παρμεζάνα σερβιρισμένο με μαρούλι & Caesar sauce, τυλιγμένα σε τορτίγια καλαμποκιού.

– Raspberry & Coconut Slice, μία ελαφρώς ψημένη μπάρα τύπου Shortbread με μαρμελάδα βατόμουρο και επικάλυψη ψημένης καρύδας.

Στα Starbucks ο κρύος καφές είναι τέχνη που δημιουργείται καθημερινά
με τη δεξιοτεχνία και το πάθος των ανθρώπων μας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending